Veelzijdig en betrouwbaar printen

Naast inline printen worden veel etiketten vanuit kantoor of in een “printshop” voorbereid met industriële desktop printers. Vervolgens worden deze automatisch of handmatig in de productie aangebracht. In de logistiek worden deze printers veelvuldig gebruikt voor het printen van interne transportlabels en verzendetiketten. Bij ons kunt u terecht voor de beste industriële desktop printers op de markt.

Desktop labelprinters voor iedere uitdaging

Desktop printers zijn eenvoudige printers die gebruikt kunnen worden in eigenlijk iedere branche. Print gemakkelijk en snel een etiket met de gewenste variabele informatie en breng deze aan op uw product. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende printer merken van hoogwaardige kwaliteit. Merken die wij voeren zijn: Novexx, SATO, Toshiba, Valentin, Zebra en CAB. Daarnaast hebben wij industriële desktop kleurenprinters van van zowel Afinia als SwiftColor in ons assortiment.

Printen in full colour

Wilt u snel en flexibel etiketten in kleur printen? Dan zijn onze kleurenprinters de perfecte oplossing. Zeer geschikt voor het printen in kleine oplages met veel wisselingen. Het is mogelijk om verschillende formaten etiketten te printen, waaronder etiketten op A4 grootte.

Etiketten en printlinten

Qua etiketten en printlinten voor desktop printers is er ontzettend veel mogelijk. Denk alleen al aan de verschillende formaten, wikkelingen, basismaterialen en lijmlagen. Onze specialisten weten precies welke oplossing het best geschikt is voor uw toepassing.

Software voor desktop printers

Bij een etiketten printer kunt u gebruik maken van verschillende softwarepakketten voor het ontwikkelen van uw etiket en het gebruik van uw printer. Wij bieden betrouwbare en simpele software waarmee u direct aan de slag kunt.

RFID-mogelijkheden

Er is steeds meer behoefte aan extra informatie op een etiket. Dat kan niet allemaal worden verwerkt in de barcode. RFID technologie is dan zeker een optie. RFID-labels zijn bovendien op afstand leesbaar via radiogolven, zodat producten niet handmatig gescand hoeven te worden. U heeft slechts drie items nodig: een desktop labelprinter met RFID-module, RFID software en RFID-labels. Wij leveren u graag de totaaloplossing om over te stappen naar RFID.

Waarom industriële desktop printers?

  • Robuuste en compacte modellen beschikbaar van 2 tot 8 inch printbreedte
  • Uitermate betrouwbaar printen
  • Full colour printen in hoge resolutie
  • SSCC labeling
  • Diverse etiketten en printlinten uit voorraad leverbaar
  • Cutter, rewinder en peel-off modules beschikbaar
  • Twee kleuren printen voor de chemische industrie

Weet u niet welke desktop printer voor u geschikt is? Neem contact met ons op en wij zorgen voor de juiste oplossing!