Labels printen en direct aanbrengen

Bij print & apply worden labels ingeprint en vervolgens direct aangebracht op een product of verpakking. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van blanco of deels voorbedrukte etiketten. De variabele informatie en eventueel een logo of barcode wordt dan door de printer aangebracht met de hoogste nauwkeurigheid. Dat kan door te kiezen voor afrollen, afblazen of aandrukken.

Effectief en veelzijdige print & apply systemen

In elke machine is mechanica, pneumatiek en elektronica dusdanig afgestemd dat deze perfect inspeelt op de typische eisen van een industriële productieomgeving. Het is bovendien mogelijk om op de zijkant, achterkant, kopsekant, onderkant, bovenkant of om de hoek van een product of verpakking het etiket aan te brengen. Ook profiteert u van minimale omsteltijden tijdens productwissels.

Pallet labeling

Om producten in zakken en dozen te verzenden, worden deze veelal verpakt op pallets. Deze pallets moeten ten alle tijden traceerbaar zijn. Vandaar dat een etiket, vaak een A5 label, met de juiste verzendinformatie niet mag ontbreken. Onze pallet labelaars kunnen dit perfect realiseren.

SSCC labels overeenkomstig de EAN 128 norm / GS1

Onze pallet etiketteerders zijn in staat om A5 formaat SSCC labels te printen en deze te bevestigen op twee of drie zijden van een pallet. Volledig in overeenstemming met de EAN 128 norm (GS1). Gecombineerd met een hoge betrouwbaarheid, scanbare informatie en een verwerkingssnelheid tot 120 pallets per uur. Zelfs A4 formaat etiketten printen is mogelijk.

Waarom print & apply?

  • Inprinten en aanbrengen van etiketten met één machine
  • Blanco en deels voorbedrukte etiketten aanbrengen
  • Geschikt bij hoge productiesnelheden
  • Geen of minimale omsteltijden met onze print & apply systemen
  • Non-stop labeling is mogelijk welke de productiviteit vergroot
  • Thermo direct en thermo transfer mogelijk
  • Integratie met alle pakketten voor labeldesign mogelijk

Wilt u meer weten over de print & apply techniek? Of heeft u andere vragen over het coderen en etiketteren? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.