Strakke coderingen op folieverpakkingen

Er bestaan verschillende soorten folie- en flexibele verpakkingen. Denk hierbij aan buisfolie, vlakfolie, sachets, flowpack folie, kokerfolie, stazakken en nog veel meer. Onze Thermal Transfer (Over)printers, ook wel TTO genoemd, printen uitmuntende coderingen op al deze materialen. Zeker in combinatie met onze printlinten kiest u voor de beste oplossing. Bovendien beschikken wij over krasvaste en foodgrade printlinten voor optimaal codeergemak.

Statisch of dynamisch coderen op folie

Een thermal transfer printer is in staat om in elke leesrichting barcodes, logo’s of tekst te printen. Er kan statisch of dynamisch geprint worden. Ook zijn onze systemen simpel te integreren in horizontale- en verticale verpakkingsmachines, alsmede dieptrekmachines.

Hoe werkt het printen op folie nu eigenlijk?

Het creëren van een codering op flexibele verpakkingsmaterialen gaat als volgt. De warmte van de printkop laat de inktcodering via het thermische lint smelten. De inktcodering hecht vervolgens direct aan het product en koelt snel af. Dit resulteert in een strakke print van uw variabele informatie op ieder product of verpakking.

Waarom een thermal transfer printer voor uw flexibele- of folieverpakkingen?

  • Coderen op alle folies met hoge kwaliteit
  • Op hoge snelheid in elke leesrichting printen
  • Variabele informatie statisch of dynamisch aanbrengen
  • Compacte integratie in horizontale en verticale verpakkingsmachines
  • Linten verkrijgbaar in zwart, wit en andere kleuren
  • Zeer schone manier van coderen
  • Speciale oplossing voor dieptrekapplicaties

Voor meer informatie over het coderen met onze thermal transfer printers, neem contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag welke oplossing het beste bij u past.