Altijd op zoek naar jong talent

Wij vinden het belangrijk om onze passie voor techniek te delen met MBO studenten. Vandaar dat wij altijd stageplekken aanbieden aan enthousiaste jongeren die het vak willen leren. Als SBB erkend leerbedrijf bieden wij professionele praktijkbegeleiding en leren wij stagiaires alle ins en outs op het gebied van coding en labeling.

Wat is er te doen?

Op elk product of iedere verpakking moet tegenwoordig een datum, artikelinformatie of code staan. Dit kan aangebracht worden met onze codeer- en etiketteermachines. Zo ondersteunen wij dagelijks producenten in allerlei sectoren, zoals: voeding, industrie, chemie, tuinbouw en logistiek. Ieder project is daarom verschillend en vraagt om andere technische oplossingen. Vaak is het codeer- en etiketteerproces onderdeel van een groter geheel. Denk hierbij aan een complete productielijn, koppelingen met bedrijfssoftware of integraties in bestaande systemen. Dat maakt onze werkzaamheden heel divers en afwisselend. Onze technische stages zijn daarom uitdagend voor studenten mechatronica, werktuigbouw en besturingstechniek.

Kennis delen en samen groeien

Natuurlijk gooien wij stagiaires niet meteen in het diepe. Via een uitgebreid opleidingstraject met intensieve begeleiding zetten wij steeds een stapje verder. Onze ervaren service engineers vinden het prachtig om hun kennis over te brengen en jongeren te laten zien hoe mooi en divers hun vak is. Nieuwsgierigheid is een belangrijke eigenschap voor onze stagiaires. Net even iets meer doorvragen en echt willen begrijpen hoe technische uitdagingen opgelost kunnen worden. Daarbij staan wij ook open voor eigen suggesties en opgedane kennis van de opleiding. Zo maken we er samen een leerzame en leuke stageperiode van.

Bij ons stage lopen?

Volg jij een opleiding mechatronica, werktuigbouw of besturingstechniek? Dan hebben wij zeker een uitdagende stage plek voor jou! Onze coding- en labelingsystemen zijn te vinden in heel Nederland, dus MBO studenten uit alle regio’s zijn welkom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.