FloraTag steeketiketten: Specifiek voor de tuinbouwindustrie

Uw planten of bloemen onderscheiden met behulp van een steeketiket? FloraTag steeketiketten zijn het visitekaartje van uw product. Bij ons beschikbaar in 10 verschillende kleuren en een witte variant. Speciaal ontworpen voor de tuinbouwsector! Zodoende steekt u de FloraTag steeketiketten simpel in uw pot, schuifbak of tray. Daarbij adviseren wij een Toshiba B-EX4 desktop printer voor het printen van uw teksten, logo en barcodes op uw steeketiketten.

Ideaal voor gebruik in de tuinbouwindustrie

In de tuinbranche spelen omgevingsfactoren een belangrijke rol. Er is sprake van temperatuurwisselingen en bloemen en planten worden besproeid met water. Uw steeketiketten moeten daartegen bestand zijn. Vandaar dat onze FloraTag steeketiketten gemaakt zijn van 380mU dik PVC materiaal. Ideaal voor gebruik in de tuinbouwindustrie. Zeker in combinatie met ons speciale was/hars lint voor telers. Hiermee krijgt u namelijk een vocht- en veegvaste afdruk van uw informatie op de steeketiketten.

Onze steeketiketten uit voorraad leverbaar

De meeste telers werken met steeketiketten van 100mm x 20mm en 120mm x 25mm in afmeting. Vandaar dat wij de steeketiketten in die formaten uit voorraad kunnen leveren in 10 kleuren en een witte variant. Welke kleur steeketiket heeft u nodig? Wij leveren direct uw blauwe, bruine, gele, grijze, groene, mintgroene, oranje, paarse, rode, roze en witte FloraTag steeketiketten!

Print uw FloraTag steeketiketten

Om al uw bloemen en planten van productinformatie en logistieke data te voorzien adviseren wij de Toshiba B-EX4 desktop printer. Bijzonder geschikt voor het dikkere PVC materiaal van uw FloraTag steeketiketten. Door daarbij ook te kiezen voor ons was/hars printlint weet u zeker dat uw etiketten de juiste uitstraling hebben en dat alle informatie altijd zichtbaar blijft.

Voordelen

  • Beschikbaar in 10 verschillende kleuren en wit
  • Ideaal voor gebruik in de tuinbouwindustrie
  • Standaard formaten FloraTag steeketiketten uit voorraad leverbaar
  • Printen van onze steeketiketten met de Toshiba B-EX4 desktop printer

Wilt u meer weten over steeketiketten, printlint of desktop printers voor de tuinbouwsector? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.