Hangkaartjes: Grote hoeveelheid informatie op uw product

Wilt u een grote hoeveelheid informatie aan uw product hangen? Hangkaartjes (of hanglabels) zijn hiervoor de ideale oplossing. Hierbij heeft u de mogelijkheid om ze dubbelzijdig te bedrukken.

In verschillende uitvoeringen

Hangkaartjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en altijd voorzien van een ponsgaatje om met een aanschiettang en ridderspoor het kaartje aan het product te bevestigen. Hierdoor zijn de kaartjes duidelijk zichtbaar aan uw product en onderscheidt u zich van concurrerende producten. De hanglabels zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo zijn ze in karton maar ook in andere materialen verkrijgbaar. Bespreek de mogelijkheden van het materiaal met een van onze productspecialisten voor het juiste hangkaartje op uw product.

Veelzijdige hangkaartjes

In kledingwinkels wordt er veel gebruik gemaakt van hangkaartjes maar ook de supermarkten en plantenbranche maken regelmatig gebruik van deze kaartjes. Denk hierbij aan de kaartjes die over flessenhalzen worden geplaatst en de kaartjes die aan planten hangen om de plantsoort en verzorging aan te duiden. Dit zijn praktijkvoorbeelden hoe een hanglabel veelzijdig kan worden ingezet.

Voordelen

  • Voor een grote hoeveelheid informatie aan uw product hangen
  • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Ideaal in de kledingindustrie, supermarkten of plantenbranche

Wilt u weten of hangkaartjes gebruikt kunnen worden bij het presenteren van uw product? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag.