De beste kwaliteit verzendetiketten voor DHL- en DPD-labels

Uw verpakkingen etiketteren met een DHL label of DPD label? Met onze etiketten, in combinatie met een van de desktop printers uit ons assortiment, realiseert u de verzendetiketten die nodig zijn voor het versturen van al uw verpakkingen.

DHL labels en DPD labels worden gebruikt voor het aanduiden van de logistieke informatie die van toepassing is voor het versturen van uw producten en/of verpakkingen. Het verzendadres en ontvangstadres zijn hierbij van belang maar ook een duidelijke barcode voor het registreren van het verzendproces.

DHL labels

Met onze verzendetiketten voldoet u aan de eisen van DHL omtrent verzendetiketten. De afmetingen van deze labels komen overeen met de etiketten die wij aanbieden. DHL adviseert bij verzendetiketten het formaat 102mm x 210mm voor verzendingen binnen het DHL netwerk. Met onze verzendetiketten zijn verschillende formaten mogelijk. Bespreek de wensen en mogelijkheden voor uw verzendetiket met een van onze productspecialisten.

DPD labels

DPD labels hebben andere eisen dan de labels van DHL. Met onze verzendlabels voldoet u aan de eisen van DPD omtrent verzendlabels. Wanneer u bij DPD pakketten verstuurt, moeten deze een DPD verzendlabel hebben. Zonder label wordt er niks verstuurd. Dit verzendetiket is niet alleen maar een etiket voor adresinformatie maar is ook een bewijs van overeenkomst en een vervoersopdracht met tegelijkertijd uw verzekeringsbewijs. Het is dus van belang dat u de juiste etiketten gebruikt om een DPD label te printen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deze verzendetiketten.

Voordelen van onze verzendetiketten

  • Voldoen aan de benodigde eisen
  • Verschillende formaten zijn mogelijk
  • Altijd de beste kwaliteit verzendetiketten

Wilt u verzendlabels bestellen? Of heeft u vragen over het gebruik van de juiste DHL- en DPD etiketten? Neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.