Voorbedrukte etiketten met iedere informatie die u wenst!

Bent u op zoek naar voorbedrukte etiketten van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u zich nu in de food of chemische sector bevindt, of in de logistiek of cosmetische branche. Uw etiketten kunt u laten voorzien van iedere informatie die u wenst om zo uw eigen identiteit uit te stralen.

Diverse soorten voorbedrukte etiketten

Om iedere branche te kunnen voorzien van een juist etiket maken wij gebruik van verschillende materialen etiketten. Voorbedrukte etiketten zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:

  • Papier: in elke gewenste kwaliteit, vorm en afmetingen
  • Thermische etiketten (thermisch direct)
  • Kunststof labels

Verschillende thermische etiketten

Bij thermische etiketten kan een onderscheid gemaakt worden in gecoat thermisch papier (top coated) en ongecoat thermisch papier (eco). Bij topcoated thermische etiketten (thermo-top) is het materiaal voorzien van een thermische coating. De afdruk wordt scherp, is goed bestand tegen onder andere vocht en vet en verkleurt minder snel. De afdruk is langer houdbaar. Bij thermo-eco etiketten is het papier niet gecoat. Deze etiketten zijn voordeliger. De afdrukkwaliteit is prima, maar deze etiketten hebben een kortere levensduur.

Met een voorbedrukt etiket bepaalt u uw eigen identificatie en uitstraling. Voorzie een product of verpakking van een voorbedrukt etiket en onderscheidt u van anderen.

Met onze jarenlange etikettenervaring adviseren wij u graag over alle soorten, maten en vormen, welke voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op en onze specialisten helpen u graag verder bij uw vraag naar voorbedrukte etiketten.