Etiketteren voor alle omgevingen

Wilt u uw product voorzien van een etiket? Voor alle omgevingen is er een etiketteeroplossing realiseerbaar. Met onze etiketteersystemen weten we vele varianten van etiketten op de meest uiteenlopende producten of verpakkingen aan te brengen. Lang, kort, hol, bol, onder, boven, conisch of rechthoekig etiketteren: wij hebben de etiketteeroplossing voor u!

Etiketteersysteem

Onze etiketteersystemen leveren ongekende mogelijkheden door hun modulaire opbouw. Het enige dat wij aan u vragen is aan te geven wat voor uw applicatie belangrijk is, want voor alle omgevingen is een complete oplossing realiseerbaar! Een etikettering lang, kort, onder of boven wij bieden etiketteersystemen van hoge kwaliteit merken zoals: ALtech, Germark en Gernep. Ieder merk onderscheidt zich met zijn eigen kwaliteiten op het gebied van etiketteren.

Etikettering voor verschillende branches

Het etiketteren van producten komt in veel branches voor. Wij leveren op dit moment etiketteersystemen binnen de AGF, chemie industrie, industriële bakkerijen, visverwerking, (fris)dranken en brouwerijen, vlees en gevogelte, transport en logistiek, farmacie, papier, karton en verpakkingen branche. Staat uw branche er niet tussen?  Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor uw branche.

Pallet etiketteren

Om uw pallets te etiketteren hebben wij speciale palletlabellaars welke in één stopmoment etiketten op twee of drie aangrenzende zijden kunnen aanbrengen. De systemen zijn verstelbaar in een vaste of automatische hoogte en kunnen worden uitgevoerd met een gesloten of deels open behuizing.

Totaalpakket etiketteersysteem

Wij kunnen u het totaalpakket bieden rondom het etiketteren van uw producten. Na de aanschaf van het etiketteersysteem kunt u bij ons ook terecht voor supplies zoals etiketten. Daarnaast bieden wij onderhoud aan voor de etiketteermachine(s) en kunt u kiezen voor een servicecontract.

Waarom is etikettering de oplossing voor u?

  • Eigen productuitstraling en personalisatie
  • Goedkoop en gemakkelijk
  • Geschikt voor iedere branche
  • Ongekende mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een van onze etiketteersystemen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het etiketteren? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.