ALE inkten op solventbasis en oliebasis

ALE biedt een breed scala aan inkten voor hun hoge resolutie inkjetsystemen. Met hoge prestaties op het gebied van contrast voor barcodes en leesbaarheid op poreuze of niet-poreuze oppervlakken. Daarnaast zijn ALE inkten verkrijgbaar in een enorme verscheidenheid aan kleuren en tinten.

Inkten op solventbasis

Zeer geschikt voor toepassingen op niet-poreuze substraten, zoals: gelakte dozen, plastic, metaal en EPS. Speciaal ontwikkeld om het beste compromis te bieden tussen droogtijd en hechting. Deze twee elementen kunnen variëren afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals: de afdrukomgeving, het substraat, contrast en productiesnelheid. De inkten van ALE zijn beschikbaar in zwart, rood, geel, blauw en magenta voor speciale applicaties. Solventbasis inkten zijn verkrijgbaar in flessen van 250ml of 600ml.

Inkten op oliebasis

Veel gebruikt bij poreuze substraten, zoals: bruine of witte kartonnendozen of papieren zakken. De gemakkelijkste inkten om te gebruiken, want er hoeft niet te worden geprimed voordat u gaat printen. Schakel gewoon de machine in en start met coderen! De veelgebruikte inkt is zwart, maar er zijn ook verschillende andere kleuren voor uitdagende applicaties. ALE inkt op oliebasis is verkrijgbaar in flessen van 250ml of 600ml.