Linx inkt en solvent

Voor alle machines van Linx hebben wij de originele inkten en solvents. Zo bent u verzekerd van de beste bedrukking op uw product of verpakking. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw Linx machine door te werken met uitvoerig geteste inkt en solvent uit de Linx fabriek.

Basis inkt voor Linx kleinkarakter inkjet

Het Linx assortiment zwarte inkten voor CIJ-printers biedt uitstekende prestaties onder de meest voorkomende omstandigheden. Deze inkten op basis van kleurstof hebben een uitstekende hechting en contrast op een breed scala van poreuze en niet-poreuze materialen, zoals: papier, karton, metaal, glas en vele kunststoffen. Ze zijn daarom ideaal voor de meeste algemene verpakkingstoepassingen. De inkten bieden ook weerstand tegen veel chemicaliën die voorkomen in productieruimtes, zoals: water, zuur en wasmiddel.

Linx speciale inkt en solvent

Ontworpen voor toepassingen waarbij productieprocessen de hechting of duurzaamheid van basis inkten kunnen uitdagen. Inkten voor het coderen op kunststoffen en plastic films, zoals: nylon, polyethyleen, polypropyleen (inclusief onbehandelde OPP en BOPP) en polyvinylchloride.

Food grade inkten

Gaat u rechtstreeks coderen op voedsel of farmaceutische toepassingen? Dan beschikken wij over food grade inkten die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administratie (FDA) en Europese Unie (EU).

Gepigmenteerde inkten

Wilt u een hoog contrast? Kies dan voor gepigmenteerde inkten. Beschikbaar in verschillende kleuren en vaak gebruikt bij het coderen op rubber, plastic en metaal. Deze op MEK gebaseerde inkten en bieden uitstekende lichtvastheid voor producten die buiten worden bewaard of gebruikt. Ideaal voor bekabeling en extrusie van buizen, markering van auto- en aero-onderdelen, elektronica en verpakkingen.

UV oplichtende inkten

Inkten die bijna onzichtbaar zijn in normaal licht, maar fluorescerend paars of rood onder UV-licht. Speciaal ontwikkeld voor interne traceerbaarheid of zelfs anti-namaak beveiliging. Vooral ingezet bij coderingen van hoogwaardige goederen, zoals: alcohol, tabak en farmaceutische producten. UV oplichtende inkten zijn ook sneldrogend en waterbestendig.

Meer informatie of bestellen? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten.