Matthews inkten voor grootkarakter en hoge resolutie inkjet

Matthews gebruikt voor haar inkten alleen de beste kleurstoffen, pigmenten, harsen en oplosmiddelen. U krijgt perfecte productmarkeringen aangezien de inkten specifiek zijn ontwikkeld qua hechting, substraat, droogtijd, inktkleur en afdrukmethode. Zo print u simpel en snel op  kunststoffen, metalen, hout, glas, papier en stoffen.

Niet-poreuze inkten

Matthews is marktleider op het gebied van gespecialiseerde inkten voor niet-poreuze substraten. Ideaal omdat de inkt snel droogt en hecht zonder het substraat te bewerken. Deze inkten werken uitzonderlijk goed met kunststoffen, metalen en hout in industriële toepassingen. Of met folies, glas en gecoate materialen die vaak worden gebruikt in consumentenverpakkingen.

Inkten op waterbasis

Vooral bij de drop-on-demand (DOD) inkjetsystemen van Matthews wordt zwarte inkt op waterbasis gebuikt. Zeer geschikt voor het coderen in de zware industrie! Met productgegevens, logo’s en keurmerken bijvoorbeeld op beton, hout en staal. Daarbij zijn deze inkten van Matthews duurzaam en milieuvriendelijk.