Linx 8940 Spectrum: Revolutionaire hoog contrast gepigmenteerde inkjetprinter

De Linx 8940 Spectrum continue inkjetprinter is speciaal ontworpen voor veeleisende productielijnen met hoge snelheidseisen en waarbij hoog contrast een must is. Deze unieke inkjetprinter codeert uitermate betrouwbaar op draad, kabels, geëxtrudeerd plastic, glazen flessen en potten met witte, blauwe of grijze pigmentinkten. Met haar slimme functies is de CIJ (Continuous InkJet) printer in staat tot wel een maand stil te staan en bij herstart weer direct betrouwbaar te printen.

Altijd een hoog contrast afdruk van uw print

Vortex, de nieuwste innovatie van Linx, is specifiek ontworpen om te zorgen voor een perfecte witte/hoog contrast afdruk met uitstekende printkwaliteit. Vortex is een robuuste mengtank met unieke manier om het zware pigment bezinksel in de inkt te verzamelen. De continue, snelle mixer van het Vortex-systeem herverdeelt het pigment in de inkt welke resulteert in een hoog contrast, dekkende afdruk.

Linx 8940 Spectrum levert kwaliteitscoderingen

Met het filter – PureFlow – wordt de zware gepigmenteerde inkt gezuiverd, zonder enige kleur te verliezen. Door continue filtratie wordt het risico op verstoppingen in de printkop verminderd en wordt bij elke code een hoog contrast, kwaliteitsmarkering geleverd. Hiermee heeft u dus altijd een kwaliteitscodering op uw product.

Ideaal voor coderen op draad, kabels, extrusie, automotive en voedsel en dranken

De Linx 8940 Spectrum printer die altijd codeert met hoge dekking is ideaal voor gebruik in verschillende industrieën, zoals de draad- en kabelindustrie, extrusie, automotive sector en voedsel- en drankenindustrie. De Spectrum codeert bovendien probleemloos op een breed scala aan substraten.

Draad en kabels

Speciaal voor snelle toepassingen in de draad- en kabelindustrie, is de Linx 8940 Spectrum voorzien van ‘metermarkering’ om de draad en kabel te meten en de boodschap op de juiste intervallen te coderen.

Extrusie

Ideaal voor plastic en metalen buizen en geëxtrudeerde onderdelen. Met deze Spectrum inkjetprinter hoeft uw productielijn niet te worden gestopt, waardoor uw downtime minimaal is en uw extruder blijft draaien.

Automotive

Markering zelfs op kleine onderdelen realiseert deze Linx 8940 Sepectrum probleemloos. Hoogdekkende inkten in wit, grijs en blauw zorgen voor hoog contrast codes in extreme omstandigheden en met sterke hechting. Uw producten zijn altijd traceerbaar.

Voedsel en Drank

Supersnelle productielijnen waar de codeerboodschap vaak verandert, zijn geen probleem voor de Linx 8940 Spectrum. Lijnsnelheden tot wel 10 meter per seconde en live berichtcreatie- en bewerking tijdens het printen zijn simpel met dit systeem.

Maximale uptime en efficiëntie

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface kunt u de Spectrum probleemloos gebruiken in iedere productieomgeving. Zo wordt de productie-uptime gemaximaliseerd. Met het Linx foutbestendige, knoeivrije cartridgesysteem zijn uw operators in staat de printer snel bij te vullen, waardoor het gebruik van verkeerde vloeistoffen wordt voorkomen en kostbare reparaties en gevolgen voor de productie-efficiëntie worden vermeden.

Uw voordelen

  • De allerbeste kleinkarakter inkjetprinter die codeert met hoog contrast
  • Ideaal voor de draad- en kabelindustrie, extrusie, automotive sector en voedsel- en drankenindustrie
  • Altijd scherpe afdrukken op uw producten en verpakkingen
  • Ideaal voor printen in extreme productie-omgeving
  • Ook bij stilstand van een maand start de Linx 8940 Spectrum probleemloos op en begint u direct met printen
  • Minimaal onderhoud
  • 10 inch kleuren touchscreen, eenvoudig in gebruik

Wilt u meer weten over onze nieuwe Linx 8940 Spectrum, neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag over deze unieke hoogcontrast gepigmenteerde inkjetprinter.