Afinia L701: Op hoge snelheid hoogwaardige kleurenprints

Voor het printen van hoogwaardige full colour labels is de Afinia L701 labelprinter ideaal. Vooral voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun full colour labels in huis willen printen. De Afinia L701 is uitermate geschikt voor toepassingen waar hoge prestaties vereist zijn. 

Ideaal voor kleine tot middelgrote printvolumes

De door Memjet aangedreven stationaire printkop biedt snelheid, industriële betrouwbaarheid en verbluffende beeldkwaliteit. Vijf grote inktcartridges bieden lage labelkosten en een hoog investeringsrendement, waardoor de printer ideaal is voor kleine tot middelgrote productievolumes voor retail-, inventaris- en productidentificatie toepassingen.

Hoge printkwaliteit en uitstekend contrast met de Afinia L701

Deze stationaire printkoptechnologie zorgt er bovendien voor dat blanco labelmateriaal snel door de printer kan bewegen met behoud van een uitstekende printresolutie. Deze L701 kleurenprinter print maar liefst tot 1.600 dpi waardoor levendige, opvallende labels gerealiseerd worden. Door CMYK te gebruiken, biedt de L701 uitzonderlijke kleuren en rijke zwarttinten, waardoor de printer met een uitstekend contrast afdrukt.

Afwikkelunit en gevouwen etiketten

Deze kleurenprinter van Afinia is voorzien van een afwikkelaar, waardoor rollen met een diameter tot wel 150 millimeter mogelijk zijn. Daarnaast is deze kleurenprinter ook te gebruiken met fanfold, ofwel gevouwen etiketten. Op de plaats van de rolopwikkelunit wordt dan een stapel of doos met gevouwen etiketten achter de printer geplaatst.

Lage labelkosten

De Afinia Label L701 bevat vijf grote inktcartridges van 200 milliliter om middelgrote printoplagen te ondersteunen en tegelijkertijd de kosten per label te verlagen.

Afinia L701 voordelen

  • Ideale printer voor het printen van lage tot middelgrote volumes
  • Inclusief afwikkelunit
  • Mogelijkheid voor gevouwen etiketten
  • Grote inktcartridges zorgen voor lage kosten per label

Wilt u meer informatie over deze Afinia L701 kleurenprinter, neem dan contact op met onze desktop printer specialisten. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.