Novexx XLP 604: levert altijd nauwkeurige printresultaten

Wilt u etiketten voorzien van variabele informatie met de hoogste afdruksnelheid en de beste afdrukkwaliteit? Wij leveren de hoogwaardige desktop printer XLP 604 van Novexx. Dit systeem is uitermate geschikt voor iedere industriële uitdaging. Altijd nauwkeurige printresultaten, printers voor grote printvolumes of een klein en compact product. Kracht, snelheid, efficiency en prestatie staan voorop.

Novexx XLP 604: Efficiency, kostenreductie en complete traceerbaarheid

Efficiency, kostenreductie en complete traceerbaarheid zijn van groot belang bij optimaal supply chain management. Een professioneel etiket die op efficiënte wijze is geproduceerd zorgt voor meer efficiency in deze supply chain. Productidentificatie van SSCC palletlabels is een veel voorkomend etiket in de logistieke branche. De Novexx XLP 604 printer realiseert dit probleemloos voor u.

Op hoge snelheid hoge volumes etiketten printen

Etiketten met variabele informatie printen in grote hoeveelheden is een dagelijkse bezigheid binnen verschillende branches. De desktop printer van Novexx voldoet aan deze kenmerken en staat bekend om zijn snelheid, robuustheid en kostenbesparing. In korte tijd hoge volumes etiketten printen door de hoge printsnelheid (printsnelheid tot 400 millimeter/seconde) en aanzienlijke kostenbesparingen door het unieke printfolie bespaarsysteem.

Keuze uit verschillende displays

Deze desktop printer kan worden geleverd met twee verschillende displays. U heeft hierbij de keuze uit een industrieel 4-key display óf touchscreen display. Het 4-key display is een groot display met achtergrondverlichting in kleur. Het is voorzien van een intuïtieve, door pictogrammen geleide navigatie. Dit scherm is perfect voor industriële omgevingen en is aanbevolen bij ‘heavy use’. Het touchscreen display is een hoge resolutie full colour kleuren touchscreen met maximale gebruiksvriendelijkheid. Deze is voorzien van web interface navigatie en is te gebruiken met handschoenen.

Diverse opties beschikbaar

De XLP 604 is verkrijgbaar met vier verschillende opties. Op deze manier voldoet de printer aan een breed scala aan eisen en is de beste oplossing voor iedere industriële uitdaging:

 • Cutter: het industriële roterende mes is eenvoudig te monteren op de XLP 604 en levert recht afgesneden labels na elk label of na een batch bedrukte labels
 • Externe rewinder: De externe opwikkelaar verzamelt de afgedrukte labels op een kern. Deze rol bedrukte labels kan eenvoudig worden verwijderd en in elk labelsysteem worden geïnstalleerd voor verdere verwerking.
 • Dispenser & interne rewinder: de interne opwikkelaar verzamelt het rugpapier automatisch in de XLP 604 en de afgegeven etiketten kunnen handmatig of met een applicator op het product worden aangebracht
 • Light touch applicator: in combinatie met de Light Touch Applicator wordt de XLP 604 een semi-automatische print & apply oplossing. De elektrische, luchtdrukvrije applicator brengt etiketten glad aan op alle oppervlakken en producthoogtes

Printerspecificaties

 • Resolutie: maximaal 300 dpi
 • Maximale printbreedte: 106 mm
 • Maximale printsnelheid: 400 mm/seconde

Voordelen van deze Novexx XLP 604

 • De beste printkwaliteit
 • Printtoepassingen in verschillende branches
 • Productidentificatie SSCC palletlabels
 • Voldoet aan de nieuwste digitale eisen
 • Op hoge snelheid hoge volumes etiketten printen
 • Nauwkeurige printresultaten
 • Lintbesparing

Wenst u meer informatie over de XLP 604 desktop printer van Novexx? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.