Novexx XLP 605: Grote printvolumes op hoge snelheid

Bent u op zoek naar een etikettenprinter om met de beste printkwaliteit grote hoeveelheden informatie te printen? Dan is de labelprinter XLP 605 van Novexx de oplossing. U heeft met deze printer altijd de nauwkeurigste printresultaten. Het is een compacte labelprinter voor het printen van de mooiste labels.

Novexx XLP 605: Ideaal voor de logistiek, distributie en retail

Deze labelprinter is de ideale oplossing voor het printen van etiketten voor industriële toepassingen in de logistiek, distributiecentra en retail. Productidentificatie van SSCC palletlabels is een veel voorkomend label in de logistieke sector. Deze Novexx printer realiseert dit zonder enige problemen voor u.

Efficiency, kostenbesparing en traceerbaarheid

Efficiency, kostenreductie en complete traceerbaarheid zijn van groot belang bij optimaal supply chain management. Een professioneel etiket die op efficiënte wijze is geproduceerd zorgt voor meer efficiency in deze supply chain.

Voldoet aan de nieuwste digitale eisen

De XLP 604 voldoet aan de nieuwste digitale eisen: de webinterface maakt toegang en configuratie op afstand mogelijk vanaf elke pc of via mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Hierdoor is het mogelijk snel te schakelen en uiterst efficiënt te printen.

Op hoge snelheid hoge volumes etiketten printen

Deze 64-05 desktop printer van Novexx staat bekend om zijn snelheid, robuustheid en kostenbesparing. In korte tijd print dit systeem hoge volumes etiketten door de hoge printsnelheid van 400 millimeter per seconde. Ook zorgt deze printer voor kostenbesparingen door het unieke printfolie bespaarsysteem.

Keuze uit verschillende displays met de Novexx XLP 605

Deze desktop printer kan worden geleverd met twee verschillende displays. U heeft hierbij de keuze uit een industrieel 4-key display óf touchscreen display. Het 4-key display is een groot display met achtergrondverlichting in kleur. Het is voorzien van een intuïtieve, door pictogrammen geleide navigatie. Dit scherm is perfect voor industriële omgevingen en is aanbevolen bij ‘heavy use’. Het touchscreen display is een hoge resolutie full colour kleuren touchscreen met maximale gebruiksvriendelijkheid. Deze is voorzien van web interface navigatie en is te gebruiken met handschoenen.

Beschikbaar met diverse opties

De XLP 605 van Novexx is verkrijgbaar met vier verschillende opties. Op deze manier voldoet de printer aan een breed scala aan eisen en is de beste oplossing voor iedere industriële uitdaging:

  • Cutter: het industriële roterende mes is eenvoudig te monteren op de XLP 605 en levert recht afgesneden labels na elk label of na een batch bedrukte labels
  • Externe rewinder: De externe opwikkelaar verzamelt de afgedrukte labels op een kern. Deze rol bedrukte labels kan eenvoudig worden verwijderd en in elk labelsysteem worden geïnstalleerd voor verdere verwerking.
  • Dispenser & interne rewinder: de interne opwikkelaar verzamelt het rugpapier automatisch in de printer. De afgegeven etiketten kunnen handmatig of met een applicator op het product worden aangebracht
  • Light touch applicator: in combinatie met de Light Touch Applicator wordt de XLP 605 een semi-automatische print & apply oplossing. De elektrische, luchtdrukvrije applicator brengt etiketten glad aan op alle oppervlakken en producthoogtes

Printerspecificaties

Resolutie: maximaal 300 dpi
Maximale printbreedte: 127 mm
Maximale printsnelheid: 400 mm/seconde

Voordelen van deze Novexx XLP 605 desktop printer

  • Ideale printer voor de logistiek, in distributiecentra en retailindustrie
  • Productidentificatie SSCC palletlabels
  • Voldoet aan de nieuwste digitale eisen
  • Supersnel hoge volumes labels printen
  • Nauwkeurige printresultaten
  • Lintbesparing

Wenst u meer informatie over de XLP 605 desktop printer van Novexx? Neem dan contact met ons op. Onze desktop specialisten helpen u graag verder.