ALtech ALcode: productidentificatie op iedere verpakking

Wilt u uw product identificeren met een etiket? De ALtech ALcode serie bestaat uit een reeks print & apply systemen voor zelfklevende etiketten, die standalone of middels computer interface op stilstaande of bewegende producten etiketten aanbrengt. Het is mogelijk om op de zijkant, kopsekant en bovenkant van de verpakking een etiket aan te brengen.

Voor het inprinten van de labels (ook SSCC labels zijn mogelijk) kunnen verscheidene thermal transfer engines geïntegreerd worden van bijvoorbeeld SATO, Avery Dennison en vele andere merken. In elke machine is mechanica, pneumatiek en elektronica dusdanig afgestemd dat deze perfect inspeelt op de typische eisen van een industriële productieomgeving. Hierdoor kenmerkt de ALtech ALcode zich door betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en uitwisselbaarheid.

Flexibiliteit van de Altech Alcode

Dankzij de flexibiliteit van dit modulair opgebouwde systeem, is productidentificatie op elke verpakking mogelijk, zoals dozen, kisten, bundels en pallets. Op de standaard ALcode module kunnen alle mogelijke applicators worden aangesloten, zoals peeler bar, blaasunit, tamp en/of hoek labeling.

Aansturing door flexibele PLC software

Dit systeem wordt aangestuurd door flexibele PLC software, uitgerust met een mooi touchscreen-HMI, geïntegreerd in de machine. Het display heeft een meertalige modus en kan worden gedraaid, zodat deze altijd leesbaar is. De machine wordt standaard geleverd met een 300 mm op- en afwikkelunit. Een op- en afwikkelunit in 400 mm is ook mogelijk.

Voordelen Altech Alcode

  • Stilstaande en bewegende producten etiketteren
  • Zijkant, kopsekant en bovenkant etiketteren
  • Verschillende applicator mogelijkheden
  • Aansturing door PLC software
  • Mooi touchscreen met draaibaar display
  • 300 of 400 mm op- en afwikkelunit

Wilt u meer weten over de Altech Alcode? Neem contact op met een van onze productspecialisten, zij helpen u graag verder.