ALtech ALcode P: Pallets labelen met A5 SSCC labels

Wilt u pallets voorzien van een etiket? Met de ALtech ALcode P heeft u de laatste evolutie op het gebied van pallet labeling machines. Het systeem is in staat om A5 formaat SSCC labels te printen en deze te bevestigen op twee zijden van een pallet in navolging van de EAN 128 norm, het verstrekken van hoge betrouwbaarheid, afdrukken en toepassing van hoge kwaliteit met een snelheid tot 120 pallets per uur.

Met de ALtech ALcode P kunnen labels op allerlei soorten ondergronden worden aangebracht: hol, bol, vlak, glad of reliëf. De te printen informatie op een label is onbeperkt. Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en flexibiliteit zijn de belangrijkste redenen om voor de ALtech ALcode P te kiezen. Met onze ervaring en engineering professionaliteit geeft het ons de mogelijkheid om speciale oplossingen voor de meest complexe etiketeer vragen te creëren.

EAN 128 norm / GS1

Het ALcode P systeem voorziet een label van informatie en brengt vervolgens dit (A5) SSCC label aan op één, twee of zelfs drie aangrenzende zijden van een pallet. Dit overeenkomstig de EAN 128 norm (GS1).

Tri-axial movement system

Dankzij het tri-axial movement system is het mogelijk om elk label snel en accuraat te positioneren. Geladen pallets met licht afwijkende afmetingen kunnen moeiteloos en zonder verdere aanpassingen ook van een label worden voorzien. Een optioneel item dat kan worden toegevoegd is een ‘’missing label detector’’. Deze barcode scanner detecteert de aanwezigheid van het etiket op de pallet en zal een tweede cyclus starten om het te compenseren indien nodig, of een signaal geven om de productielijn stop te zetten.

Voordelen ALtech ALcode P

  • Bevestiging labels op meerdere zijden
  • Pallets labelen met A5 SSCC labels
  • Snel en accuraat positioneren van het label

Bent u geïnteresseerd in de Altech Alcode P die pallets van SSCC etiketten kan voorzien? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.