Zebra ZE511 en ZE521: weinig onderhoud, minimale stilstand

Met onze print engines Zebra ZE511 en ZE521 werken uw print & apply applicaties vlekkeloos, zonder onderbrekingen. Deze engines zijn uitermate gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te integreren, bedienen en onderhouden. Deze Zebra printmodules zijn bovendien uitermate geschikt voor printen in zware productieomstandigheden.

Eenvoudige integratie en bediening

De ZE511 en ZE521 zijn ongelooflijk eenvoudig te integreren en te gebruiken. Plaats ze overal met behulp van installatietools, wizards en emulatiemogelijkheden. Het 4,3 inch full-color LCD-touchscreen en de intuïtieve gebruikersinterface maken installatie en bediening gemakkelijk met minimale training. Bevestig het scherm waar het voor u handig is,. Dit kan tot twee meter van de print engine. U kunt het scherm draaien om  deze passend te maken bij uw ruimte. Bekijk de status van de printer in één oogopslag, maak versnelde instellingen en krijg toegang tot ondersteuning.

Zebra ZE511 en ZE521 print engines: Printen in zware omgevingen

De 4-inch ZE511 en 6-inch ZE521 van Zebrazijn robuuste en duurzame printmodules. Ze zijn ontworpen zonder de noodzaak van koelventilatoren. De  externe behuizing van deze print engines zijn ontworpen om vuil en waterinfiltratie te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn in stoffige omgevingen of waar water kan worden gespat.

Eenvoudig te onderhouden

De plaat-, knijp- en pelrollen kunnen in een handomdraai verwijderd worden aan de voorkant van de print engine zonder dat deze uit het print-and-apply systeem verwijderd hoeft te worden. Doordat de printkop ver open kan, is het schoonmaken en eventuele vervangen ervan simpel. Het snel verwisselbaar modulair aandrijfsysteem vermindert de reparatietijd van de printer.

Flexibiliteit

Deze Zebra print engine heeft optionele uitgebreide RFID-mogelijkheden voor betere tracking en zichtbaarheid. Deze module biedt u de tools en flexibiliteit voor verbeterde operationele efficiëntie.

Breed scala aan connectiviteit

De ZE500-serie biedt een breed scala aan connectiviteit. Standaard is deze unit voorzien van seriële, parallelle en USB poorten en bekabeld Ethernet. Daarnaast zijn er mogelijkheden om draadloos te werken. Hiermee is het mogelijk om deze print engine gemakkelijk in uw netwerk te integreren.

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijke print engine
  • In staat om te printen in zware omgevingen
  • Gemakkelijk te integreren, bedienen en onderhouden
  • Optionele uitgebreide RFID-mogelijkheden
  • Breed scala aan connectiviteit

Voor meer informatie over deze Zebra ZE511 en/of Ze521 print engines kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor u.