Service Engineer Labeling (40 uur)

Producenten en verpakkers uit allerlei sectoren maken dagelijks gebruik van onze etiketteeroplossingen. Met onze labelingmachines kunnen wij elke uitdaging aan! Van het aanbrengen van een actiesticker, wrap around label, SSCC etiket tot unieke prijsetiketten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Om die machines optimaal te laten functioneren moet alles perfect zijn afgesteld en onderhouden. Daarvoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Krijg jij energie van het helpen van klanten met jouw technische kennis? En wil jij met jouw advies en vaardigheden het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij onze nieuwe Service Engineer Labeling?

Geen dag is hetzelfde en als service engineer kom je overal. Onze labelingmachines ga je installeren en onderhouden bij klanten die altijd op ons kunnen vertrouwen. Dat vraagt om kennis op het gebied van mechanica, software en elektronica. Uiteraard krijg jij eerst een uitgebreide training om alles te weten te komen over onze systemen. Dan is het fijn als je al een technische MBO-opleiding, bijvoorbeeld Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Besturingstechniek hebt afgerond. Onze klanten zitten door heel Nederland en daarom zoeken wij nieuwe collega’s voor diverse regio’s. Jij krijgt de beschikking over een Mercedes Vito bedrijfsbus, dus een rijbewijs heb jij al op zak. Bij ons kom jij terecht in een hecht team van betrokken collega’s die specialisten zijn in hun vakgebied en continu willen verbeteren. Die informele werksfeer geeft jou de vrijheid om alles uit jezelf te halen. Wij houden van een dolletje op z’n tijd en met de vrijdagmiddagborrel sluiten wij de week af.

Interesse?

Naast een zeer boeiend productengamma en een uitdagende werksfeer bieden wij natuurlijk een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij de technische vaardigheden om onze klanten verder te helpen? En de persoonlijkheid om een onvergetelijke indruk achter te laten? Reageer dan op de vacature! Stuur jouw motivatie en CV naar Marina Toussaint en dan zien wij je snel.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

    • Sleep bestanden hierheen of
      Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
        Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB