MPERIA®: Universeel automatiseringsplatform

Wilt u uw codeermachines, lasers en printsystemen aansturen vanaf één centrale locatie? Dan is MPERIA® uw unieke universele automatiseringsplatform! Ontwikkeld door Matthews en simpel te integreren met vrijwel elke hardware of software. Met MPERIA® beheert u alle instellingen en berichten van één printer tot en met diverse codeerlijnen of zelfs meerdere locaties. Uiteraard geschikt voor alle systemen van Matthews, maar ook te koppelen met kleinkarakter inkjets, lasers, folieprinters, desktop printers en print & apply.

MPERIA® voor iedere technologie en industrie

Dit automatiseringsplatform past in iedere industrie. Van delicate producten in de voedingsindustrie tot ruwe fabricaten uit de zware industrie. MPERIA® is een generieke toepassing voor meerdere technologieën en volledig schaalbaar. Zodoende groeit MPERIA® mee met uw bedrijf en krijgt u exact waar u op dat moment behoefte aan heeft. Vanaf één controller beheert, maakt en stuurt u simpel en snel printopdrachten naar de printsystemen van uw product, omdoos en pallet.

Codeerfouten reduceren en productiviteit verbeteren

MPERIA® is eenvoudig te integreren met uw huidige softwarepakketten. Zo is dit universele automatiseringsplatform de verbindende schakel tussen uw ERP, WMS, PLC, meerdere databases en uw printproces! Operators werken in een rumoerige productieomgeving met veel afleiding, meerdere productwissels en onder tijdsdruk. Dat maakt het lastig om continu de juiste printberichten per technologie te maken. Die zorg heeft u niet meer als u kiest voor MPERIA®. Met vooraf ingestelde berichten vanaf één centraal punt stuurt u alle printers aan, zonder tussenkomst van uw operators.

Voordelen MPERIA®

  • Universeel automatiseringsplatform voor codeermachines, lasers en printsystemen
  • Centrale aansturing van uw complete printproces
  • Geschikt voor alle industrieën en volledig schaalbaar
  • Naadloos te integreren met ERP-systemen en databases
  • Controller met touchscreen en simpele gebruikersinterface
  • Ingebouwde editor voor het maken, bewerken en beheren van uw printbestanden
  • Leverbaar in een IP65 model voor extreme productieomgevingen

Wilt u meer weten over ons universele automatiseringsplatform MPERIA®? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen u graag.