NiceLabel software voor elke toepassing

Met de softwarepakketten van NiceLabel kunt u meteen aan de slag. Van een simpele design- en printoplossing tot de aansturing van een complete codeer- en etiketteerlijn. Deze software maakt het voor u mogelijk.

NiceLabel Designer

NiceLabel Designer bevat alles wat u nodig hebt om labels te ontwerpen en af te drukken. Met handige pictogrammen selecteert u snel: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders en barcodes. Het ontwerpen van labels was nog nooit zo eenvoudig! Met dit softwarepakket voldoet u aan de laatste printeisen en industrienormen. NiceLabel Designer ondersteunt meer dan 70 soorten lineaire en 2D-barcodes, waaronder GS1-128, DataMatrix en QR-code. Ook bevat deze labelsoftware eenvoudige wizards en vooraf ontworpen labelsjablonen om nog sneller en foutloos etiketten te maken.

NiceLabel software is geschikt voor iedere printer

De labelsjablonen van NiceLabel zijn universeel. U kunt hetzelfde sjabloon gebruiken met elk printermerk en -model, zelfs printers met verschillende resoluties.

Welke NiceLabel Designer heeft u nodig?

Uiteraard is dat volledig afhankelijk van uw wensen. Hoe is uw labelproces ingericht en welke eisen zijn voor u van belang? Onze softwarespecialisten adviseren u graag over de beste NiceLabel Designer voor uw bedrijf.

  • NiceLabel Designer Express
  • NiceLabel Designer Pro

NiceLabel PowerForms

NiceLabel PowerForms helpt u om snel dynamische labelsjablonen te ontwerpen en de efficiëntie en nauwkeurigheid van het afdrukproces te optimaliseren. Elimineer afdrukfouten door de afdrukinterface aan te passen aan de gebruiker of door de labeling te integreren met uw bestaande applicaties en stamgegevens. U bent in staat om aangepaste afdruktoepassingen te maken, complexe afdrukprocessen te stroomlijnen en fouten te elimineren. Beschikbaar in twee varianten en daardoor geschikt voor elke uitdaging!

  • NiceLabel PowerForms
  • NiceLabel PowerForms Suite

NiceLabel Label Management System

Het NiceLabel Label Management System standaardiseert uw gehele labelafdrukproces in één platform. Deze software bevat een labelontwerper, een documentbeheersysteem, een webprintsysteem (voor handmatig afdrukken) en een geïntegreerd afdruksysteem. Bovendien laat NiceLabel zich gemakkelijk opschalen binnen uw organisatie en kunt u uitbreiden naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten.

Alles is mogelijk met het NiceLabel Label Management System

Ook dit softwarepakket bestaat uit verschillende edities met eigen voordelen. Bovendien kunt u kiezen uit versies die werken in de cloud of die lokaal beschikbaar zijn. De juiste keus voor uw bedrijf kan lastig zijn om in te schatten. Onze ervaren softwarespecialisten kunnen samen met u de beste optie selecteren.

  • LMS Pro
  • LMS Enterprise
  • Label Cloud Essentials
  • Label Cloud Business
  • Label Cloud Unlimited

NiceLabel Integrator

Wij zijn door NiceLabel gecertificeerd in de hoogste categorie als ‘NiceLabel Integrator’. Daarmee bent u bij ons verzekerd van de beste ondersteuning op het gebied van advisering, technische assistentie en samenwerking.

NiceLabel software 30 dagen gratis proefversie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze NiceLabel software biedt, neem dan contact met ons op.