Loftware NiceLabel software voor elke toepassing

Met de softwarepakketten van NiceLabel kunt u meteen aan de slag. Van een simpele design- en printoplossing tot de aansturing van een complete codeer- en etiketteerlijn. Deze software maakt het op eenvoudige wijze voor u mogelijk.

Al uw labelprinters en codeerapparatuur in één beheersysteem

NiceLabel software is veel meer dan alleen het maken van een labelontwerp. Voor vrijwel alle printermerken zijn drivers beschikbaar om printprocessen te vereenvoudigen of zelfs te automatiseren. Uiteraard geldt dit voor desktop printers en print-and-apply systemen, maar het gaat nog veel verder. Zelfs een volledige integratie van uw productielijn met kleinkarakter inkjet, hoge resolutie inkjet en folieprinter is mogelijk.

1. NiceLabel Designers & Desktop Solutions

NiceLabel Designer Pro

Snel labels ontwerpen en afdrukken zonder IT-hulp of training. Met handige pictogrammen selecteert u snel: teksten, afbeeldingen en barcodes. Het ontwerpen van labels was nog nooit zo eenvoudig! Met dit softwarepakket voldoet u aan de laatste printeisen en industrienormen. NiceLabel Designer ondersteunt meer dan 70 soorten lineaire en 2D-barcodes, waaronder EAN-13, GS1-128, DataMatrix en QR-code. Ook bevat deze labelsoftware eenvoudige wizards en vooraf ontworpen labelsjablonen om nog sneller de juiste etiketten te kunnen maken.

NiceLabel PowerForms

Helpt u om simpel dynamische labelsjablonen te ontwerpen. Perfect om de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw afdrukproces te optimaliseren. Elimineer afdrukfouten door de afdrukinterface aan te passen aan de gebruiker. Of integreer het labelproces met uw bovenliggende business systemen en voorkom fouten door handmatige invoer in het overnemen van data.

2. NiceLabel Label Management System

Wanneer u op zoek bent naar next-level software, dan is deze oplossing ideaal. Dit systeem standaardiseert uw gehele label printproces in één platform, op locatie of in de cloud. Het bevat alles wat u nodig heeft om uw etiketteerproces optimaal te laten verlopen, zoals: het automatisch aansturen van de productielijn, integratie met bijvoorbeeld uw ERP- of WMS-systeem, centrale opslag van documenten, goedkeuring en versiebeheer van uw documenten. Daarnaast laat NiceLabel zich gemakkelijk opschalen binnen uw organisatie en kunt u uitbreiden naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten. Kies met LMS Pro voor het basis labelbeheersysteem of LMS Enterprise voor de meest uitgebreide versie.

3. NiceLabel Cloud

Gebruik de cloud voor het centraal ontwerpen en afdrukken van al uw labels. Open en print etiketten vanaf elke locatie. U heeft altijd en overal volledige controle over uw printproces! Beschikbaar in drie varianten met steeds meer functionaliteiten; NiceLabel Cloud Essentials, NiceLabel Cloud Business en NiceLabel Cloud Compliance.

  • Ontwerp eenvoudig labels in enkele minuten
  • Sla uw labels centraal op en open ze overal
  • Installeer en beheer al uw printers op afstand via internet
  • Integratie met ERP-systemen of andere bedrijfsapplicaties
  • Veilig en altijd up-to-date printen

Software Maintenance Agreement

Voorkom ongeplande downtime met een Software Maintenance Agreement (SMA). Zo krijgt u snelle toegang tot technische ondersteuning van de NiceLabel experts. Daarnaast ontvangt u gratis software-upgrades en toegang tot de uitgebreide kennisbank.

NiceLabel Solutions Partner

Wij zijn door Loftware gecertificeerd in de hoogste partnerstatus als ‘NiceLabel Solutions Partner’. Daarmee bent u bij ons verzekerd van de beste ondersteuning op het gebied van advisering, technische assistentie en implementatie van klantspecifieke oplossingen.

30 dagen gratis proefversie?

Zelf de voordelen van NiceLabel software ervaren? Maak gebruik van de gratis demoversie! Of neem contact op met onze software specialisten voor meer informatie.