Linx TT 1000: Snelste printer voor alle folies

Wanneer u op hoge snelheid een grote hoeveelheid variabele informatie op flexibele verpakkingen wilt printen, dan is onze Linx TT 1000 ideaal. Met deze folieprinter is het mogelijk tot maar liefst 300 millimeter breed te printen. Bovendien is deze TT 1000 in staat zowel statisch als dynamisch te printen en is er geen perslucht nodig. Deze folieprinter is zeer eenvoudig in gebruik. 

Uitermate snelle folieprinter

Deze folieprinter print maar liefst tot een lintbreedte van 107 millimeter en maximaal 700 prints per minuut. Daarom is de supersnelle Linx TT 1000 uitermate geschikt voor het coderen van lange berichten zoals logo’s, ingrediëntendeclaraties en andere teksten. Deze veelzijdige en supersnelle  thermal transfer printer is geschikt op vele flexibele verpakkingen in een breed scala aan industriële toepassingen.

Linx TT 1000: geen perslucht nodig

Door de geavanceerde motoraandrijving van de TT 1000 is er geen perslucht nodig. Dit scheelt behoorlijk in verbruikskosten, maar nog meer in gebruiksgemak. De luchtdruk hoeft nu nooit meer aangepast te worden om een consistente afdruk te behouden.

Optimaal lintverbruik

Deze folieprinter is uitermate efficiënt in het lintverbruik; het printlint wordt optimaal benut. Bovendien zijn de lintvervangingsintervallen minimaal  en wordt de efficiëntie van de productielijn verhoogd door de lintlengte tot 1.200 meter. De onderdelen die de gebruiker moet onderhouden zijn gemakkelijk te vervangen.

Twee modellen

De Linx TT 1000 is beschikbaar in twee modellen:

  • Tot 53 mm breed met een resolutie van 300 dpi. In de interval-bewegingsmodus kan tot een lengte van 75 mm geprint worden. En in de continu-bewegingsmodus tot 300 mm. De maximale uitvoer is 700 prints per minuut.
  • Tot 107 mm breed met een resolutie van 300 dpi. In de interval-bewegingsmodus kan deze printer tot een lengte van 75 mm printen. In de continu-bewegingsmodus kan het systeem tot 300 mm in lengte printen. De maximale uitvoer is 450 prints per minuut.

Voordelen Linx TT 1000

  • Snelste printer voor alle folies
  • Printen van langere berichten
  • Geen perslucht nodig
  • Optimaal lintverbruik
  • Uitermate gebruiksvriendelijk
  • Minimale lintvervangingsintervallen
  • Onderdelen eenvoudig te onderhouden
  • Twee modellen beschikbaar: printbreedte 53 en 107 millimeter

Wilt u meer informatie over deze Linx TT 1000 thermal transfer printer? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.