Gebruiksvriendelijk printen op flexibele verpakkingen

Voor het printen van informatie zoals een houdbaarheidsdatum of batchcode op flexibele verpakkingen in een breed scala aan industriële toepassingen is onze Linx TT 500 thermische Transfer Overprinter de beste oplossing. Met deze printer kan tot 32 mm breed geprint worden. Deze nieuwe folieprinter van Linx met geavanceerde motoraandrijving werkt zonder perslucht, is supersnel en eenvoudig in gebruik.

Verhogen van uw productielijnsnelheid

Deze TTO printer is specifiek ontworpen met het oog op lage gebruikskosten en het verhogen van uw productielijnsnelheid. Deze folieprinter is met name geschikt voor het consistent en foutloos printen van houdbaarheidsdata, batchcodes, barcodes, ingrediënten, logo’s en overige productinformatie.

Geen perslucht nodig met de Linx TT 500

Deze folieprinter is voorzien van een geavanceerde motoraandrijving die werkt zonder perslucht. Hierdoor zijn de installatie- en operationele kosten lager terwijl een constante printkwaliteit gegarandeerd is.

Printlint cassette eenvoudig in gebruik

Deze thermische transfer overprinter is voorzien van een drukknop-cassettesysteem. Deze cassette is licht in gewicht en gemakkelijk in gebruik. Het lint kan snel en eenvoudig vervangen worden.

Printbereik en resolutie

Met deze TT500 kan tot maximaal 32 millimeter breed geprint worden met een resolutie van 200 dpi. Ideaal voor het coderen van THT-data en batchcodes.

Voordelen Linx TT 500

  • Geen perslucht nodig
  • Printlint cassette eenvoudig in gebruik
  • Optimaal lintgebruik
  • Uitermate snel coderen, zowel continu als intermitterend
  • Onderdelen gemakkelijk te vervangen
  • Printen tot maximaal 32 millimeter met 200 dpi

Meer weten over de Linx TT 500? Neem contact op met onze productspecialisten. Zij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw toepassing(en).