Linx TT 750

Bent u op zoek naar een folieprinter voor het printen van variabele informatie op flexibele verpakkingen, dan is onze Linx TT 750 thermal transfer printer de juiste oplossing. Deze folieprinter werkt zonder perslucht, heeft een verhoogde uptime en is uitermate gebruiksvriendelijk. Onze specialisten adviseren u hier graag over.

Optimaal lintgebruik

Met deze thermal transfer printer van Linx is het eenvoudig lint te vervangen met het lichtgewicht, eenvoudig drukknop cassettesysteem. Bovendien heeft de printer minimale lint vervangingsintervallen en hogere efficiëntie van de productielijn met een lintlengte tot 700 meter.

De Linx TT 750 zonder perslucht

Deze folieprinter is voorzien van een geavanceerde motoraandrijving welke werkt zonder perslucht. Dit zorgt voor lage operationele kosten met een gegarandeerde en constante printkwaliteit.

Gebruiksvriendelijke folieprinter

De printer beschikt over een gebruiksvriendelijk touch screen met snelle en grafische gebruikersinterface. Het basisscherm van deze folieprinter laat altijd de actuele printprestaties en het resterende printlintniveau zien. Zodoende heeft u altijd inzicht in de prestaties van deze kwaliteitsfolieprinter.

Twee modellen

De Linx TT750 is verkrijgbaar in twee modellen:

  • Tot 32 mm breed met een resolutie van 300 dpi. In de interval-bewegingsmodus kan tot een lengte van 75 mm geprint worden. En in de continu-bewegingsmodus tot 200 mm in lengte.
  • Tot 53 mm breed met een resolutie van 300 dpi. Met dit model kan in de interval-bewegingsmodus tot een lengte van 75 mm geprint worden. En in de continu-bewegingsmodus kan het systeem tot 200 mm in lengte printen.

Voordelen Linx TT 750

  • Werkt zonder perslucht
  • Verhoogde uptime
  • Uitermate gebruiksvriendelijk
  • Altijd inzicht in de printerstatus
  • Optimaal lintverbruik

Wilt u meer informatie over deze Linx TT 750 thermal transfer printer? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.