Valentin DPM IV: snelle eenvoudig te bedienen TTO printer

Bent u op zoek naar printmogelijkheden op folieverpakkingen? Dan is de vernieuwde thermal transfer printer (TTO printer) van Valentin: DPM IV de ideale folieprinter die intermitterend in hoge resolutie variabele teksten, barcodes en logo’s op uw verpakkingsfolie print. Deze machine is met zijn zes verschillende printlengtes uitermate geschikt voor plaatsing op dieptrek- en topsealmachines. De TTO printer kan namelijk in één keer meerdere opdrukken aanbrengen over de totale breedte van de verpakkingsfolie, onafhankelijk van het aantal producten die naast elkaar gepositioneerd zijn. Met zijn 7 inch touchscreen kan de DPM IV bovendien eenvoudig bediend worden.

7 inch kleuren touchscreen

Onze vernieuwde Valentin DPM IV machine is verkrijgbaar met een 7″ kleuren touchscreen. Hierdoor kan deze printer simpel handmatig bediend worden. Bovendien is er nog maar één kabelverbinding tussen de DPM IV en de controller. Dit maakt integratie in een verpakkingslijn nog eenvoudiger.

Lintbesparing met de DPM IV

De TTO printer is leverbaar in verschillende standaard printbreedtes en printlengtes. Afwijkende printlengtes zijn uiteraard op aanvraag verkrijgbaar. De Valentin DPM IV is uitgerust met een lintbesparing systeem. Het systeem print met een resolutie van 300 dpi en ondersteunt het gebruik van thermal transfer rollen tot wel 450 meter, waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt. De Valentin DPM IV is uitermate geschikt voor intermitterende verpakkingsmachines. De printers hebben een maximale printlengte van wel 630 mm en een maximale printbreedte van 128 mm en kunnen tot 500 prints per minuut aan. Doordat de te printen informatie vrij programmeerbaar is, beschikt u over een grote flexibiliteit. De bijbehorende folie is leverbaar in printbreedtes van 55 tot maximaal 130 millimeter.

Gemakkelijk te integreren in verpakkingsmachines

De controller kan lokaal of middels de bijgeleverde ontwerpsoftware door een PC worden aangestuurd. De in- en uitgangen kunnen eenvoudig worden ingesteld van hoog naar laag of van laag naar hoog. Ook dit versoepelt de integratie met allerlei verpakkingsmachines. Met het optionele Touch Panel kunt u één of meerdere printers in een LAN netwerk centraal bedienen en monitoren. Of het nu gaat om een Multivac, Henkovac, CFS, Ultrapak, Repak, Robertpack of een Ulma dieptrekmachine, de Valentin DPM IV past overal.

Diverse modellen beschikbaar

Deze Valentin DPM IV folieprinters zijn verkrijgbaar in diverse modellen: met een printbreedte van maximaal 53, 107 en 128 mm. Deze machines kan printen in zes verschillende printlengtes, namelijk: 140 , 240, 340, 447, 570 en 630 mm. Deze systemen zijn compacte units, die zich kenmerken door een uitstekende printkwaliteit met hoge resolutie.

De voordelen van de Valentin DPM IV op een rij

  • In hoge resolutie printen
  • Beschikbaar in diverse modellen met een printbreedte van 53 mm, 107 mm en 128 mm en diverse printlengtes
  • 7 inch kleuren touchscreen
  • Slechts één kabelverbinding tussen de DPM en controller
  • Printsnelheid tot 500 mm/s
  • Intuïtieve grafische gebruikersinterface met pictogrammen
  • Lintbesparing
  • Flexibele folieprinter

Wilt u meer weten over de Valentin DPM IV? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij adviseren u graag welke oplossing het beste bij u past.