Valentin Flexicode: rechtstreeks printen op folie

Folie direct coderen? De Valentin Flexicode is het ideale thermal transfer (TTO) codeersysteem wanneer u variabele informatie rechtstreeks op folie wilt printen zonder eerst een label te hoeven printen. Het is een gebruiksvriendelijk systeem met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Industriële controller

Het TTO systeem bestaat uit een industriële controller voor de eenvoudige bediening en een printer die, zonder slijtage gevoelige slipkoppeling, de codering middels thermische overdracht rechtstreeks op allerlei soorten flexibele folieverpakkingsmaterialen print. De controller kan lokaal of middels de bijgeleverde ontwerpsoftware direct door een PC worden aangestuurd. Met het optionele Touch Panel kunt u één of meerdere printers in een LAN netwerk centraal bedienen en monitoren. Standaard beschikt de Flexicode over een webserver waardoor u gemakkelijk via een webbrowser, bijvoorbeeld Internet Explorer, de parameters kan aanpassen.

Variabele informatie zoals datum, tijd en barcodes worden in hoge kwaliteit met maximale betrouwbaarheid rechtstreeks op de verpakkingsfolie of karton geprint. De Thermo Transfer printer is daarnaast gemakkelijk te onderhouden met behulp van (diagnostische) functies in het systeem.

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren

De Valentin Flexicode werkt met een meerregelig display op de controller in combinatie met functietoetsen. Het optionele touchscherm maakt het ook voor de onervaren gebruiker gemakkelijk met het systeem om te gaan. De menustructuur van het systeem is zo ingedeeld dat er eenvoudig veranderingen gedaan kunnen worden in de te coderen tekst/bericht.

De Valentin Flexicode is overal inzetbaar

De Flexicode is zo ontworpen dat deze in de meest voorkomende productielijnen kan worden geïntegreerd. Het systeem is uitzonderlijk smal, licht in gewicht en biedt vele gebruiksmogelijkheden. Of de Flexicode nu boven of onderop een oppervlak of zelfs aan de zijkant moet printen, alles kan!

Voordelen Valentin Flexicode

  • Hoge kwaliteit bedrukking
  • Gemakkelijke integratie verschillende productielijnen
  • Veel gebruiksopties
  • Gebruiksvriendelijk systeem
  • Optimaal lintverbruik

Geïnteresseerd in de Valentin Flexicode? Of heeft u vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.