LANScale PC Suite software: Altijd efficiënt produceren

Bent u op zoek naar software voor uw weeg-prijs-etiketteerproces? Dan is de LANScale PC Suite software van Leich und Mehl de beste oplossing. Met deze software heeft u altijd inzicht in uw complete weeg-prijs-etiketteer proces. Dat stelt u in staat om de systemen en printtaken real-time te monitoren en controleren. U produceert efficiënter met minder kan op fouten. Bovendien heeft u met de aanschaf van het softwarepakket geen extra kosten zoals onderhoudscontracten en jaarlijkse licentiekosten.

Laagste TCO met onze LANScale PC Suite software

Met deze software heeft u de laagste TCO in de prijs-weeg wereld. Bij de aankoop van deze software betaalt u eenmalig de aanschafkosten. Updates van deze software ontvangt u gratis. Zodoende heeft u altijd de meest recente versie in huis. De aanschaf van het softwarepakket komt zonder extra kosten zoals onderhoudscontracten en jaarlijkse licentiekosten.

Deze software is beschikbaar in vier verschillende pakketten. Van standaard labelsoftware tot maatwerkaansturing van al uw weeg-prijs-weegapparatuur van Leich und Mehl.

LANScale Designer

Met dit pakket is het mogelijk PLU’s eenvoudig te beheren. Het ontwerpen van label lay-outs zijn gemakkelijk, zodat u snel aan de slag kunt met dit pakket. De productieklare PLU’s kunnen direct vanuit de applicatie, via de FTP of externe interface, naar de PAW 2000 systemen worden gestuurd.

LANScale DataViewer

Dit pakket wordt specifiek gebruikt om de algemene productiegegevens en logboeken te back-uppen en automatische rapporten te genereren.

LANScale Communicatie Server (LKS)

De LKS is een uitgebreid pakket voor het organiseren van de communicatie tussen de weeg-prijs-etiketteermachines en systemen van derden, zoals bijvoorbeeld een ERP-systeem.

LANScale OPC-UA Server

Met behulp van de OPC UA-server heeft u direct inzicht in de OEE van de lijn. Met deze 4.0 Industrie standaard sluit het systeem naadloos aan op alle moderne Scada en MES-systemen. Bovendien is het mogelijk om de lijn automatisch op een nieuw product in te stellen en deze te starten en stoppen. De server kan onder Windows worden geïnstalleerd als console- of serviceprogramma. Deze is via het netwerk verbonden met alle PAW2000 weeg-prijs-etiketteermachines in de productie.

Wilt u meer informatie over onze LANScale softwarepakketten van Leich und Mehl? Neem dan contact op met onze softwarespecialisten voor advies op maat.