Matthews V-Serie: Drop-on-Demand Valve jet

Deze grootkarakter inkjet printer van Matthews is dé oplossing voor het coderen van producten in extreem zware industriële omgevingen. Met de Matthews V-Serie is het mogelijk om teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen te printen op metaal, papier en pulp, hout, beton en kunststof. De robuuste drop-on-demand printkoppen van Matthews zijn de snelste in de branche en kunnen markeren met een snelheid van 244 meter per minuut.

Coderen in de zware industrie

Met de Matthews V-Serie kunt u met één printkop een codering printen variërend van 3mm tot 127mm. Daarnaast kunt u printkoppen ‘stapelen’ om nog veel grotere oppervlakken te printen met bijvoorbeeld uw logo, afbeelding of slogan. Deze kenmerken, gecombineerd met het duurzame ontwerp, maken de V-serie ideaal voor extreme omgevingen. Denk hierbij aan de betonindustrie, houtindustrie, papierfabrieken en staalfabrieken.

Altijd controle met MPERIA®

De Matthews V-serie kan worden aangestuurd met MPERIA®. Het universele printplatform van Matthews om berichten en instellingen te beheren van meerdere printers verspreid over één of meerdere productielijnen. Dankzij een perfecte integratie met uw bestaande ERP systemen en databanken worden codeerfouten gereduceerd en de productiviteit verbeterd.

Voordelen Matthews V-Serie

  • Simpel, snel en flexibel coderen in extreem zware industriële omgevingen
  • Printen van groot karakter teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen op allerlei producten en verpakkingen
  • Grote verscheidenheid aan inkten beschikbaar voor verschillende toepassingen
  • Robuuste printkop voor zorgeloos codeergemak
  • Duurzaam ontwerp specifiek voor extreme industrieën
  • Schaalbaar systeem voor kleine tot zeer grote toepassingen
  • Diverse soorten inkten en solvents

Wilt u meer informatie over de Matthews V-Serie, neemt u dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag over de beste codeeroplossing.