Matthews L-Serie: Hoge resolutie cartridge printer

De Matthews L-serie bestaat uit cartridge inkjetprinters met hoge resolutie. Deze printen variabele gegevens, teksten en afbeeldingen met ongekende snelheid. Zelfs bijna twee keer zo snel als andere thermische inkjetprinters op de markt. Het geavanceerde ontwerp van de printkop vermindert het inktverbruik, waardoor de L-serie een kostenbesparend alternatief is voor etiketten en thermisch transfer printen.

Cartridge inkten voor elke uitdaging

Er zijn meerdere cartridge inktsoorten beschikbaar voor de Matthews L-serie. Bijvoorbeeld voor poreuze en niet-poreuze substraten, sneldrogende inkten en diverse kleuren. Omwisselen van inkt gaat in een handomdraai door het vastklikken van een nieuw inktpatroon. Eenvoudig en snel zodat u direct verder kunt met coderen. Voor toepassingen die vragen om hogere inktvolumes is er een bulkinktsysteem beschikbaar waarmee u twee keer zo snel kunt afdrukken en bovendien gaat deze cartridge twee keer zo lang mee.

Stapelen van printkoppen

Door meerdere printkoppen te stapelen ontstaat een groot printoppervlak. Ideaal om met hoge snelheid logo’s, afbeeldingen, barcodes en teksten te printen. Het maken van berichten gaat eenvoudig met MPERIA®! Kies uit een uitgebreide selectie van vooraf opgemaakte en configureerbare tellers, batchcontroles, gebruiksvriendelijke tekstvelden en barcodes. Zo creëert u gemakkelijk uw unieke berichten. Bovendien is MPERIA® naadloos te integreren met uw ERP / MRP / WMS-systemen om coderingsfouten te verminderen.

Voordelen Matthews L-Serie

  • Industriële hoge resolutie cartridge printer
  • Print simpel en snel teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen
  • Cartridge inktpatronen vastklikken en direct coderen
  • Robuuste printkop voor zorgeloos codeergemak
  • Grote oppervlakken printen door het stapelen van printkoppen
  • Gebruiksvriendelijke aansturing met MPERIA®

Wilt u meer weten over onze Matthews L-Serie? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen u graag.