ALE Easy: Coderen op de zijkant van vele ondergronden

Wilt u uw verpakkingen aan de zijkant voorzien van een codering? Dan is de ALE Easy inkjetprinter de perfecte oplossing voor u. Bij dit systeem is het inktreservoir geïntegreerd in de printkop.

Diverse printhoogtes

De ALE Easy printers hebben een printhoogte van maximaal 18, 72 tot 144mm. De robuuste en compacte modulaire units printen in hoge kwaliteit met een zéér hoge resolutie. Bovendien zijn deze inkjetprinters simpel te integreren in zelfs de smalste productielijnen. Ideaal om te printen in vochtige, stoffige of koude productieomstandigheden.

Langere printtijd

Het ontwerp van de printer is speciaal ontwikkeld voor inktflessen van 250 of 600 ml. Daarmee is extreem lang te printen, zodat inkt minder vaak verwisseld hoeft te worden. Bovendien hoeft bij het verwisselen van de inkt de productielijn niet stilgezet te worden. Er zit namelijk een inktreservoir in het systeem waardoor u continu kunt blijven printen.

Standalone of verbonden aan een productiesysteem

De ALE Easy kan als standalone printer draaien of gekoppeld worden aan andere systemen. De hoge resolutie inkjet is standaard voorzien van RS232, USB, Ethernet en WiFi interfaces.

Perfecte aansturing door de MasterPi Controller

De MasterPi Controller zorgt voor een uitstekende aansturing van onze ALE Easy. Met een groot HD LCD colour touchscreen van 7 inch is het eenvoudig om berichten in de standalone modus direct vanaf de MasterPi controller te maken, selecteren en bewerken. Deze werkt naast CodeX software ook met Nicelabel software en Windows drivers. De MasterPi kan tegelijkertijd tot 8 printkoppen tegelijk aansturen. Dit is ideaal voor codeertoepassingen met meerdere productielijnen. Ook in uitdagende codeerapplicaties is de nieuwe MasterPi samen met onze ALE Easy in staat de beste coderingen te printen.

Software voor de ALE Easy

De softwarepakketten Codex®, Rix®, Tracex® en Active-x® bieden een schat aan extra printmogelijkheden: beeld ontwerp, externe teksten, adressen en barcodes, volledige automatische printerconfiguratie, database koppelingen alsook automatische barcode kwaliteitsverificatie. Deze laatste optie houdt in dat elke doos die van een barcode is voorzien, gegarandeerd leesbaar is. Zo niet, dan zal de printer u alarmeren en indien gewenst de productielijn automatisch stopzetten.

Voordelen ALE Easy inkjetprinter

  • Coderen aan de zijkant van bijna alle oppervlakken
  • Uitstekende kwaliteit met een zéér hoge resolutie
  • Extreem lange codeertijd
  • Gegarandeerde leesbaarheid van de codering
  • Uitstekende aansturing door de MasterPi Controller
  • Optimaal printresultaat met onze inkten en solvents

Meer informatie over coderen met een van de ALE Easy hoge resolutie inkjet printers? Contact ons!