Linx IJ355/375: Scherpe coderingen op dozen in hoge resolutie

Voor een scherpe afdruk op iedere doos en de hoogste productietijd is de Linx IJ355 of IJ375 de beste hoge resolutie inkjet printer! Deze dooscodeerprinters zijn een zeer kosteneffectief en een gebruiksvriendelijk alternatief voor printtechnieken die grote teksten aanbrengen, het etiketteren van omdozen of het vervangen van voorbedrukkingen op secundair verpakkingsmateriaal.

Optimale printkwaliteit met de IJ355/IJ375

Het gepatenteerde ReFRESH-systeem waarborgt een optimale printkwaliteit en voorkomt dat inkt wordt verspild tijdens het reinigen van de printkop. Inkt en stofafzetting aan de voorkant van de printkop wordt verwijderd met een luchtstoot. Stof wordt uit de inkt gefilterd en inkt wordt hergebruikt. De inkt wordt door een filter gevoerd en wordt gerecycled naar het inktsysteem; schoon en klaar voor hergebruik.

Beschermende roestvrijstalen frontplaat

De sterke roestvrijstalen frontplaat beschermt de printkop tegen mogelijke beschadigingen door bijvoorbeeld stotende dozen op de productielijn. Tevens kan de printkop dicht genoeg bij de verpakking komen om voor een optimale printkwaliteit te zorgen. De roestvrijstalen constructie- en printkopbescherming zorgt ervoor dat de Linx IJ355 en IJ375 sterk genoeg zijn voor productielijnen met een hoge output.

Met de softwarepakketten CLARiSOFT of CLARiNET foutloos coderen

Met behulp van softwareware pakket kunt u één of meerder printers aansturen. Hiermee voorkomt u fouten aan de productielijn. Hiermee kan gebruiker direct de juiste gegevens selecteren voor het af te drukken bericht. Met onze CLARiSOFT® software kan één printer aangestuurd worden. Met CLARiNET® software kunnen meerder printers aangestuurd worden vanaf één centrale plek.

Twee typen dooscodeerprinters van Linx

Linx IJ355: deze hoge resolutie inkjet printer drukt berichten af tot een hoogte van 53 mm
Linx IJ375: deze dozenprinter codeert berichten tot een hoogte van 70 mm.

Waarom onze Linx IJ355/IJ375 dozenprinters?

  • Scherpe coderingen en hoogste productietijd
  • Geen verspilling van inkt
  • Zelfreinigende printkop
  • Foutloze coderingen
  • Bijbehorende inkten en solvents

Wilt u uw dozen voorzien van een hoge resolutie codering en wilt u meer weten over de Linx IJ355 of IJ375? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.