Linx 8900: Betrouwbaar coderen in zware omgevingen

De Linx 8900 is voorzien van de laatste technologieën op het gebied van coderen. De levensduur van deze printer is uitermate lang. Ook kan deze printer ingezet worden in de meest extreme omstandigheden. Dit maakt de Linx inkjet 8900 printer uitermate betrouwbaar en overal inzetbaar.

Linx 8900 printer: geschikt voor zware productie-omgevingen

Het functionele design van de Linx 8900 maakt de machine geschikt voor zware productieomgevingen. Ook kan deze kleinkarakter inkjet printer aan de muur bevestigd worden. De inkt en solvent zijn eenvoudig te vervangen, zonder geknoei of gereedschap. Daarbij kunt u met de self-service module in een handomdraai zelf het onderhoud uitvoeren.

Minder onderhoud en meer productiviteit

De volledig nieuwe printkop waarborgt de exceptionele printkwaliteit van deze continuous inkjet printers. Bovendien profiteert u van een langere uptime, want de onderhoudsinterval treedt pas in bij 13.000 uur of 18 maanden. Terwijl de kopreiniging slechts om de drie maanden hoeft plaats te vinden. Kortom, maximale efficiëntie met minimale inspanning!

Simpele, snelle en gebruiksvriendelijke inkjet printer

Het grote touchscreen van deze kleinkarakter inkjet printer is gemakkelijk te bedienen met pictogrammen en is duidelijk afleesbaar. Bovendien staan alle productiegegevens direct in beeld en kan informatie direct worden aangepast. Hierdoor verkleint u de kans op codeerfouten en productieverlies.

Altijd inzicht in uw codeerproces met Linx Printernet software

Met deze slimme en veilige Linx Printernet software kunnen uw Linx 8900 serie en Linx 10 inkjetprinters continu gemonitord en gecontroleerd worden. Bovendien krijgt u meldingen bij servicechecks en zodra inkt en solvent aan vervanging toe is. Met deze software krijgt u meer productiviteit en minder foute coderingen of onverwachte stilstand!

Voordelen van de Linx 8900

  • Betrouwbaar continuous inkjet systeem
  • Geschikt in extreme productieomgevingen
  • Minimaal onderhoud
  • Eenvoudig codeersysteem
  • Meer productiviteit en minder fouten met onze Linx Printernet software
  • Het beste resultaat met onze inkten en solvents

Wilt u coderen met onze moderne continuous inkjet printer Linx 8900 in een extreme productie-omgeving, dan is deze printer ideaal. Neem contact met op met onze specialisten voor meer informatie!