CAB Hermes C: Direct twee kleuren printen en aanbrengen

Wilt u etiketten bedrukken met GHS afbeeldingen? Dit print & apply systeem CAB Hermes C is uniek in de markt! Dit is het eerste labeling systeem dat direct twee kleuren kan printen en vervolgens aanbrengen op een product of verpakking. De machine is speciaal ontwikkeld voor applicaties die moeten voldoen aan de classificatie indeling van GHS (Globally Harmonized System).

Uitermate geschikt voor de chemische industrie

Dit CAB systeem is specifiek geschikt voor de chemische industrie. Print gevarenklassen op etiketten volgens GHS. Het pictogram kan in kleur worden gedrukt en de benodigde tekst in een andere kleur. De machine is gemakkelijk te integreren in productielijnen. Interfaces voor ERP-systemen en Process Control Systems zijn beschikbaar.

Backfeed Systeem

Door het geïntegreerde ‘backfeed’ systeem kunnen losse etiketten worden geprint en aangebracht zonder verlies van labels. Vele soorten verpakkingen kunnen worden bedrukt, zoals flessen, blikken, vaten, bakken, karton of pallets. Door het modulaire bouwsysteem, biedt de Hermes C een goede oplossing voor iedere toepassing.

Voordelen CAB Hermes C

  • Direct twee kleuren printen met de Hermes C
  • Gemakkelijk te integreren in productielijnen
  • Specifiek voor industriële toepassingen

Bent u geïnteresseerd in de CAB Hermes C? Of bent u benieuwd of het de geschikte machine is binnen uw bedrijfsproces? Neem contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag verder.