Betrouwbaar coderen en labelen in de chemische sector!

Afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van productidentificatie in de chemische industrie. Zoals u ongetwijfeld weet, moeten alle verpakkingen worden voorzien van identificatie volgens de EU-GHS/CLP wetgeving. Veiligheid en traceability (goede leesbaarheid) zijn in deze branche uitermate belangrijk.

Betrouwbaar coderen onder extreme omstandigheden in de chemie

Codering of etikettering van chemische productverpakkingen vindt vaak plaats onder extreme omstandigheden. U heeft dan ook betrouwbare solide systemen nodig om een correcte en leesbare code op de verpakkingen te plaatsen. Met onze print- en etiketteersystemen met een hoge kwaliteit codering kunt u de accurate codering waarborgen.

Direct in twee kleuren printen; ideaal voor de chemie branche

U kunt uw verpakkingen en/of omdozen zelfs direct in twee kleuren voorzien van een codering. Dit maakt dat u veel flexibeler kunt zijn met het coderen en etiketteren.

Nieuwe GHS afspraak en pictogrammen op het gebied van etiketteren

Zoals u ongetwijfeld weet, is er een aantal jaren geleden een nieuwe afspraak gemaakt om wereldwijd chemische stoffen op dezelfde manier te gaan indelen en etiketteren. Deze afspraak wordt het Globally Harmonized System (GHS) genoemd. Met het GHS verdwijnen de bekende oranje gevaarsymbolen en de bijbehorende gevaarszinnen en de veiligheidsaanbevelingen. Deze worden vervangen door nieuwe pictogrammen en door nieuwe gevarenaanduidingen en voorzorgmaatregelen.

Waarom onze machines in de chemie sector?

  • Betrouwbare solide codeer- en etiketteersystemen
  • Uitstekende coderingen in extreme productie-omgevingen
  • Direct in twee kleuren printen
  • Jarenlange ervaring met coderingen in de chemie-industrie

Onze jarenlange ervaring met coderen en etiketteren in uw branche zorgt ervoor dat wij u uitstekend kunnen adviseren over de beste codering op uw chemische productverpakkingen of omdozen. Interesse? Neem contact met ons op.