Voorkom ongewenste stilstand met een onderhoudscontract

Zorgeloos coderen en etiketteren is ons uitgangspunt. Vandaar dat ons serviceteam bij vragen altijd voor u klaarstaat. Door uw machine(s) preventief te onderhouden voorkomt u onverwachte servicekosten en onnodige stilstand van uw productie.

Vooraf preventief onderhoud inplannen

Met een onderhoudscontract blijven uw codeermachines en etiketteersystemen optimaal werken. Bovendien bepaalt u het geschikte moment voor een volledige controle van uw machine(s). Zodoende loopt uw productieplanning geen onnodige vertraging op.

Kies voor zekerheid met een onderhoudscontract

Met periodiek onderhoud weet u precies waar u aan toe bent. Onze service engineer loopt uw machine(s) volledig na. Moet er een onderdeel vervangen worden? Dan heeft hij in zijn servicebus de originele fabrieksonderdelen liggen. Daarmee bent u verzekerd van een duurzame werking van uw machine(s).

Onderhoudscontract op maat

Om uw apparatuur in goede conditie te houden adviseren wij altijd te kiezen voor een onderhoudscontract. Door tijdig preventief onderhoud voorkomt u ongewenste stilstand. In onze serviceverlening maken wij het verschil. Met ruim 50 jaar ervaring kennen wij uw uitdagingen en hebben altijd de juiste oplossing. Ook houden wij onze service graag simpel en overzichtelijk. Vandaar dat u bij ons gewoon geholpen wordt met één helder servicecontract, zonder te hoeven kiezen uit verschillende serviceniveaus. Hierbij bepaalt u zelf welke machine(s) u wilt opnemen in het onderhoudscontract. Dat geeft u complete controle en servicezekerheid.

Uw voordelen op een rij

  • Maximale ‘up-time’ met minimale risico’s
  • Vooraf gepland onderhoud
  • Professioneel onderhoud door onze gecertificeerde Service Engineers
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
  • 100% originele (fabrieks)onderdelen en supplies
  • Kostenbesparing op onderhoud voor een vast bedrag
  • Servicebus vol met onderdelen gericht op first-time fix
  • Minder administratieve rompslomp

Neem contact met ons op voor meer informatie over een onderhoudscontract voor uw bedrijf.