CLARiNET software: Complete aansturing vanaf één plek

Wilt u verschillende codeersystemen, scanners en andere sensoren kunnen aansturen vanaf één plek in uw organisatie en altijd de juiste informatie op uw producten en verpakkingen? Dan is ons CLARiNET softwarepakket de oplossing voor u. Het juiste product, in de juiste verpakking, met de juiste data vanaf de eerste print!

Voorkom onjuiste coderingen door centrale aansturing van uw printers

Het gebruiksvriendelijke CLARiNET softwarepakket geeft u de mogelijkheid om meerdere printers vanaf één locatie aan te sturen. U voorkomt hiermee onjuiste coderingen doordat de printers centraal aangestuurd worden. Bovendien verhoogt u direct het rendement van uw productie. Het softwarepakket geeft u een licentie tot maximaal 100 sensoren. Onze meest vooraanstaande merken zoals Linx, Zebra, SATO, ALE en Valentin printers maar ook Cognex, SICK en Siemens zijn geschikt voor koppeling met dit bewezen softwarepakket.

Continu inzicht in uw productiegegevens

Ons CLARiNET softwarepakket is standaard voorzien van een dashboard met real-time weergave van bijvoorbeeld uw verschillende printsystemen. In één oogopslag ziet u de productiviteit van uw codeer- , etiketteer- en validatieapparatuur. Weergegeven in verschillende kleuren zodat de status van de machines direct inzichtelijk zijn. Ook kunt u een digitaal logboek (csv) bijhouden van alle gebeurtenissen, productiegegevens en Overal Equipment Efficiency (OEE) van uw systemen. Daarmee behoudt u altijd de controle over uw productie en uw codeer- etiketteerproces.

Voordelen CLARiNET software:

  • Aansturing vanuit één plek binnen uw productielocatie
  • Real-time dashboard van de verbonden codeer- en etiketteersystemen en scanners
  • “Single truth” koppeling mogelijk met ODBC databases, zoals: Access, SQL en SQL Express
  • Groeperen van codeer- en etiketteersystemen en scanners in één productielijn
  • Met één softwarepakket stuurt u tot maximaal 100 systemen aan

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons CLARiNET softwarepakket? Neem dan contact op met onze softwarespecialisten voor maatwerkadvies.