Aanbrengen van unieke actiecodes op uw verpakkingen

Wanneer u op uw verpakkingen unieke actiecodes wilt aanbrengen, dan is onze NanoCode de ideale oplossing. Deze software zorgt ervoor dat iedere code maar één keer wordt aangebracht op uw verpakking. Via de NanoCode Manager kunt u de codelezer zelf vullen met codes en deze later weer uitlezen.

Eenvoudig unieke codes aanbrengen met de NanoCode

Deze codelezer zorgt ervoor dat onze printers eenvoudig unieke codes aanbrengen op uw verpakking. Deze leest, verzendt, print en logt automatisch codes van een bepaalde batch op basis van het door de gebruiker geselecteerde bericht op de printer. Het systeem is gemakkelijk in te stellen en eenvoudig in gebruik voor iedere operator.

Zonder beperkingen

Met deze codelezer brengt u uw eigen unieke promotionele codes aan zonder enige beperking. U kunt de codelezer in eigen beheer zelf vullen met codes en later weer uitlezen via de NanoCode Manager software tool. Of kies ervoor om dit, eventueel op afstand, door onze specialisten te laten doen.

Software tool

Om de NanoCode te beheren is de NanoCode Manager software tool ontwikkeld. Met deze tool stelt u alle benodigde parameters in en kunt u in een beveiligde omgeving codes uploaden en/of geprinte codes downloaden. Deze unieke softwaretool kan tot 8 NanoCodes beheren en monitoren.

Actiecodes printen met welke printers?

Het printen van actiecodes met de NanoCode gaat perfect met de Linx 8900 serie kleinkarakter inkjet printers en Linx TT 1000 thermal transfer printers. Onze softwarespecialisten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het aansturen van andere printers met deze slimme softwaretool.

De voordelen op een rij

  • Automatische berichtherkenning voor printen van de juiste code
  • Verschillende code batches mogelijk
  • Vullen en lezen van codes in eigen beheer mogelijk
  • Digitaal logboek via NanoCode Manager
  • Roestvrijstalen behuizing IP65
  • Real-time printer monitor functie

Wilt u actiecodes printen, zoals bijvoorbeeld het spaarsysteem van FrieslandCampina? Of wilt u uw eigen verpakkingen voorzien van een promotionele code? De NanoCode is voor u de juiste oplossing. Neem contact op met onze product specialisten voor meer informatie.