PAW 2000-S: Op hoge snelheid automatisch wegen en etiketteren

Bent u op zoek naar een systeem dat op hoge snelheid kan prijs-weeg-etiketteren? Het weeg-prijs-etiketteersysteem Leich und Mehl PAW 2000-S is specifiek bedoeld voor gebruik in productielijnen op hoge snelheid. Deze machine kan tot maar liefst 160 labels per minuut met een printsnelheid van 300mm per seconde aan.

Stevige constructie

Dit systeem is van hoge kwaliteit en zeer bedrijfszeker en onderhoudsarm. Deze is gebaseerd op de beproefde PAW 80-serie, bekend om haar minimale slijtage en lange levensduur. Een opvallend kenmerk van deze machine zijn de stevige RVS gebruikte materialen. Alle ontwerpelementen zorgen voor maximale stabiliteit en een lang operationeel leven van de machine. Daarnaast is alle randapparatuur ook beschikbaar in hetzelfde robuuste ontwerp als de PAW-serie.

Mogelijkheden etiketteren met de Leich und Mehl PAW 2000-S

Bij deze prijs-weeg-labelaar van Leich und Mehl is er voor het labeldesign een onbeperkt aantal tekstregels en tekens per regel mogelijk. De lettergroottes zijn vrij instelbaar en alle gangbare barcodes zijn beschikbaar. Logo’s kunnen op ieder moment toegevoegd worden. De etikettering is mogelijk van af de bovenkant, onderkant of zijkant en in elke gewenste combinatie.

Inzicht output machine

Met de geïntegreerde teller van de Leich und Mehl PAW 2000-S heeft u altijd inzicht in de output van de machine. De teller kan ook worden geïntegreerd voor elke PLU en vooraf ingestelde geactiveerde waarden. Daarnaast is het mogelijk om andere apparaten, zoals sorteerders, aan te sluiten.

Voordelen Leich und Mehl PAW 2000-S

  • Verschillende etiketteermogelijkheden
  • Onbeperkt aantal soorten labels
  • Automatisch instellen van snelheid, labelhoogte en labelpositionering met verschillende teksten
  • Met hoge snelheid etiketteren

Wenst u meer informatie over de Leich und Mehl PAW 2000-S? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.