6 unieke voordelen van de Linx printkop

Bij de keuze van een kleinkarakter inkjetprinter spelen meerdere facetten een belangrijke rol. Uiteraard de technische specificaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Vooral de printkop van de machine bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw printafdruk. Vandaar dat Linx bij het ontwerpen van dit vitale onderdeel extreem precies te werk is gegaan.

Maximale uptime en minimaal onderhoud

De printkop van Linx is de uitkomst van een uniek staaltje product engineering. Met als doel de beste printkop ter wereld te ontwerpen. Zeker bij industriële omgevingen is robuustheid en gebruiksvriendelijkheid van groot belang. De productie mag nooit ongepland stilstaan en op alle coderingen moet vertrouwd kunnen worden. Om dit te realiseren is de Linx printkop duidelijk anders dan de printkoppen van concurrenten.

Wat maakt de Linx printkop de beste in de markt?

 1. Tot 3 maanden tussen handmatig schoonmaken printkop
  Uniek printkopontwerp met zelfreinigend systeem, hierdoor minder stilstand door vervuilde printkop.
 2. Tot 30% lager inkt- en solventverbruik
  Besparing op de kosten door gebruik te maken van een kleinere standaard nozzle.
 3. Veilig handmatig schoonmaken
  Alles afgeschermd. Geen kabels of leidingen die blootstaan aan het risico dat een operator het kan beschadigen. Beperkt risico van dure reparaties.
 4. Robuuste constructie
  Componenten gemaakt van duurzaam metaal.
 5. Epoxy ingegoten printkop
  Printkop wordt na assemblage uitvoerig getest. Hierna wordt het met epoxy volgegoten waarna de constructie solide en volledig dicht is. Hierdoor geen risico dat afdichtingen kunnen gaan lekken.
 6. Opstarten zonder geknoei
  Door de unieke opstart- en afsluitmethode kan de printer zonder problemen een maand of langer stilstaan. Dit kan zonder vervangen van dure inkt.