6 unieke voordelen van de Linx printkop

Bij de keuze van een kleinkarakter inkjetprinter spelen meerdere facetten een belangrijke rol. Uiteraard de technische specificaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Vooral de printkop van de machine bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw printafdruk. Vandaar dat Linx bij het ontwerpen van dit vitale onderdeel extreem precies te werk is gegaan.

Maximale uptime en minimaal onderhoud

De printkop van Linx is de uitkomst van een uniek staaltje product engineering. Met als doel de beste printkop ter wereld te ontwerpen. Zeker bij industriële omgevingen is robuustheid en gebruiksvriendelijkheid van groot belang. De productie mag nooit ongepland stilstaan en op alle coderingen moet vertrouwd kunnen worden. Om dit te realiseren is de Linx printkop duidelijk anders dan de printkoppen van concurrenten.

Wat maakt de Linx printkop de beste in de markt?

1. Tot 3 maanden reinigingsinterval
Uniek zelfreinigend printkopsysteem vermindert interventies. Daarnaast is de kop eenvoudig te reinigen zonder componenten te verwijderen.

2. Intelligente gutter klep
Om verstopping te voorkomen sluit te de gutter klep automatisch zodra de printer wordt uitgezet of bij spanningsuitval.

3. Beschermde printkop
Na assemblage wordt de printkop met hars gevuld. Hierdoor zijn alle kritische componenten volledig beschermd voor dagelijks gebruik.

4. 30% inktbesparing
Inktkosten worden gereduceerd door het gebruik van een kleinere standaard formaat nozzle.

5. Geen afstelling nodig
Er hoeft niets te worden afgesteld bij een Linx printkop. Zelfs bij een val kan de kop direct weer worden gebruikt.

6. Afgesloten elektronica
Ook voor de elektronica zijn alle onderdelen, buizen en draden volledig afgeschermd. Hierdoor is er geen risico op dure schade.