Afinia kleurenprinters: Print zelf uw full colour labels!

Hoe zorgt u ervoor dat uw producten nog beter opvallen? Verpakkingsdesign is steeds belangrijker en de uitstraling van ieder product heeft een grote impact. Ook de labels zijn van invloed en maken net dat verschil. Vandaar dat kleurenprinters voor het afdrukken van full colour etiketten bezig zijn met een grote opmars. Bij De Koningh hebben wij dan ook twee nieuwe kleurenprinters van Afinia toegevoegd aan ons assortiment.

Waarom kiezen voor een kleurenprinter?

U bepaalt zelf hoeveel en welke etiketten u print zonder een drukker nodig te hebben. Dus er hoeven geen voorbedrukte etiketten meer op voorraad te liggen. Dat scheelt enorm in de kosten. Als er iets wijzigt aan het labeldesign, dan doet u dat direct met uw eigen kleurenprinter en er is geen verspilling van verouderde etiketten. Ook private labels in kleine oplages of verschillende kleurenetiketten per seizoen of batch maakt u in een handomdraai. Bovendien is het mogelijk om unieke informatie te printen op elk kleurenetiket, zoals: batchnummers, tht-data, barcodes en logo’s.

Afinia L301 kleurenprinter

De Afinia L301 kleurenprinter is ideaal voor het printen van full colour etiketten in kleine oplages. Maak zelf eenvoudig uw labels zonder extra software. U kunt gewoon Word of PDF bestanden afdrukken.

Afinia L502 kleurenprinter

De Afinia L502 kleurenprinter is voorzien van HP Duo Ink-technologie. Ontworpen om labels te printen met zowel pigment als kleurstof inkten. Profiteer van de duurzaamheid van pigment en de levendigheid van kleurstofinkten in dezelfde printer. Die veelzijdigheid maakt de Afinia L502 etiketten kleurenprinter uniek.

Wilt u meer weten over kleurenprinters? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie.