Coding, Labeling en Inspection Experience Center

Bij De Koningh leveren wij oplossingen voor het coderen, etiketteren en inspecteren van producten en verpakkingen. Die combinatie is uniek in Nederland en maakt ons een échte totaalleverancier. De diverse technologieën en machines laten wij het liefst ‘live’ zien op beurzen en bij demonstraties op locatie. Daar is nu nog een extra mogelijkheid bijgekomen met ons nieuwe Experience Center in Duiven. Volledig ingericht met onze systemen op het gebied van coding, labeling en inspection.

Duurzaam coderen

Alle technologieën staan werkend opgesteld in het Experience Center. Of het nu gaat om kleinkarakter inkjet, folieprinters (TTO), cartridge printers, DoD-printers, hoge resolutie printers of laser, alles is beschikbaar. In een speciale en afgesloten ruimte is er extra aandacht voor milieuvriendelijk lasercoderen. Zeker een trend in de verduurzaming van producten en verpakkingen, want lasers hebben geen verbruiksmaterialen nodig om gegevens te markeren. Met onze CO2, Fiber en Diode lasers is het mogelijk om testen uit te voeren tot 200 meter per minuut.

Betrouwbaar etiketteren

Voor het labelen van producten en verpakkingen staan in het Experience Center diverse etiketteersystemen klaar. Van een eenvoudige applicator voor verzenddozen tot volledige wrap-around voor flessen en potjes. Ook machines om direct te printen en aanbrengen zijn beschikbaar voor enkelzijdige labeling of onder-boven etikettering. Verder is onze geavanceerde en snelle prijs-weeg-etiketteerunit gereed voor testproducten. Daarnaast presenteren wij industriële desktop printers van alle bekende A-merken. Met een aparte sectie voor onze full colour printoplossingen. Uiteraard zijn er ook voorbeelden van etiketten en printlinten te vinden in verschillende maten en materialen.

Nauwkeurig controleren en inspecteren

Naast coding en labeling komt het derde specialisme inspectie uitgebreid aan bod in het Experience Center. Zo is de meest compacte gecombineerde controleweger met metaaldetector ter wereld te bezichtigen. Verder ook losse controlewegers en hoogwaardige x-ray systemen. Met als laatste toevoeging machines voor lek detectie, sealnaad inspectie en code- & label inspectie.

Ons Experience Center bezoeken?

Wilt u onze machines eens in het echt bekijken? Of testen welk systeem het beste uw producten kan coderen, etiketteren of inspecteren? Maak dan een afspraak met één van onze 14 vertegenwoordigers. Dan zien wij u snel in ons nieuwe Experience Center.