Elk product voorzien van uniek gewicht, prijs en etiket

Producenten in de vlees-, vis- en kaasindustrie gebruiken vrijwel altijd een weeg-prijs-etiketteersysteem. Steeds meer machines vinden ook hun aftrek in de AGF- en maaltijdindustrie. Alleen dan kan er op elk product de unieke variabele informatie worden toegevoegd. Met de volautomatische weeg-prijs-etiketteersystemen van Leich und Mehl is het mogelijk om tot 160 verpakkingen per minuut nauwkeurig te etiketteren.

Eenvoudig en betrouwbaar

De systemen van Leich und Mehl zijn erg gebruiksvriendelijk. Vooral het automatisch instellen van snelheid, labelhoogte en labelpositionering met verschillende teksten werkt erg efficiënt. De te gebruiken etiketsjablonen worden opgeslagen in de machine en kunnen eenvoudig worden gewisseld. Daarbij is op het scherm te zien welk etiket op dat moment wordt geprint. Zodoende neemt de kans op foutief geëtiketteerde producten aanzienlijk af. Door de modulaire opbouw kan gekozen worden voor enkel boven- of onderetiketteren, maar een combinatie is uiteraard ook beschikbaar. Verder is de weeg-prijs-etiketteerder van Leich und Mehl makkelijk aan te sluiten op andere machines, zoals sorteerders.

Handig ℮-wegen

Verder is het ℮-wegen voor veel producenten in de voedingsindustrie een interessante mogelijkheid. Hierbij wordt het gemiddelde vereiste gewicht ingevoerd, maar met een kleinere tolerantie. Hierdoor voldoet het gemiddelde gewicht van de partij aan de eisen en is er aanmerkelijk minder uitstoot. Afhankelijk van het verpakkingsproces kan gekozen worden voor het daadwerkelijk van de band stoten of het simpelweg niet etiketteren van het product dat te veel afwijkt.

Waarom etiketteren met Leich und Mehl?

  • Snelste weeg-prijs-etiketteeroplossing
  • Verschillende etiketteermogelijkheden
  • Onbeperkt aantal soorten labels
  • Hoogste nauwkeurigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Met hoge snelheid etiketteren
  • Non-stop mogelijkheid

Wilt u meer informatie over onze weeg-prijs-etiketteersystemen van Leich und Mehl, neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.