Terugblik op een succesvolle editie Empack Den Bosch

Een week verder. Alles is weer opgeruimd en het werk gaat gewoon verder. Maar wat we hebben gedaan met De Koningh op de Empack gonst nog even na. De gesprekken die wij voeren aan de telefoon, de mailtjes die binnenkomen, de afspraken die wij hebben… We merken om ons heen dat we iets hebben losgemaakt in die twee dagen op de beurs in Den Bosch.

Naast dat we dit jaar ook weer de stand deelden met Mundi Technology waren er zelfs 2 afgevaardigden uit Italië aanwezig van FT System / Antares Vision Group. We hadden veel mensen, maar ook een hele grote scala aan verschillende machines. Het grote succes van Joris van QuaKoken, onze chefkok die op onze stand live aan het koken was, was dit jaar ook weer overduidelijk. De gezichten spraken boekdelen van de bezoekers die hebben meegesnoept.

Zojuist kregen we het bericht binnen dat we dit jaar de meeste bezoekers hebben meegebracht. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Doordat we werken met eigen briefjes weten we niet hoe we het hebben gedaan met de meeste leads.

Volgend jaar staan we er weer (maar dan in Gorinchem) en hebben we een hele kluif om dit weer te mogen evenaren.

Bekijk hier de after movie: