Direct in twee kleuren printen met de ALE TC Twin

Bent u op zoek naar een printer waarmee u uw verpakkingen of (om)dozen direct kan voorzien van een twee kleuren print? Dan is de hoge resolutie ALE TC Twin inkjet printer voor u de oplossing. Dit maakt dat u veel flexibeler kunt zijn met het coderen en etiketteren van uw producten en verpakkingen.

Diverse twee kleuren combinaties mogelijk met de TC Twin serie

Waar u wellicht voorheen voorbedrukte etiketten gebruikte, inprintte en vervolgens aanbracht, is dit nu niet meer nodig. De meest gangbare kleurencombinatie is rood-zwart, maar vele kleurcombinaties zijn mogelijk.

Inkjet printer voor de chemische industrie

Met name in de chemische industrie is deze printer uitermate geschikt. In deze branche moeten alle verpakkingen worden voorzien van identificatie volgens de EU-GHS/CLP-wetgeving. Met het GHS (Globally Harmonized System) moeten zowel de productverpakkingen van zuivere chemische stoffen en mengsels als de omdozen waarin deze producten worden geplaatst worden voorzien van productidentificatie. Het gaat om rood-zwarte pictogrammen (gevarensymbolen), gevarenaanduidingen en voorzorgmaatregelen. Met de ALE TC Twin kunt u hiermee direct aan de slag.

Perfecte aansturing door de MasterPi Controller

Deze MasterPi Controller zorgt voor een uitstekende aansturing van onze ALE TC Twin serie. Met een groot HD LCD colour touch screen van 7 inch is het eenvoudig om berichten in de stand-alone modus direct vanaf de MasterPi controller te maken, selecteren en bewerken. Deze werkt naast CodeX software ook met Nicelabel software en Windows drivers. De controller kan tegelijkertijd tot 8 printkoppen tegelijk aansturen. Dit is ideaal voor codeertoepassingen met meerdere productielijnen. Ook in uitdagende codeerapplicaties is de MasterPi samen met onze TC Twin in staat de beste coderingen te leveren.

Groter printoppervlak nodig?

Geen probleem met de ALE TC Twin 144. Hiermee kunt u direct in twee kleuren op dozen printen tot 144mm hoogte (A5-formaat).

Voordelen van de ALE TC Twin inkjet printer

  • Direct in twee kleuren printen op poreuze als non-poreuze oppervlakken
  • Vele twee kleuren combinaties mogelijk
  • Automatische kleurherkenning door de printer
  • Gemakkelijk te installeren en uitermate gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende aansturing door de ALE MasterPi Controller
  • Lage onderhoudskosten
  • Direct in twee kleuren printen op A5-formaat
  • Perfect coderen met onze inkten en solvents

Bent u geïnteresseerd in deze twee kleurenprinter van ALE? Meer informatie over deze serie printers.