Linx 8910 en Linx 8920: Codeergemak van ongekende klasse!

Linx 8910 en 8920: Sneller, beter en krachtiger coderen dan ooit!

Onlangs hebben wij de Linx 8900 serie geïntroduceerd. Dé nieuwe norm op het gebied van continue inkjet technologie. Met printprestaties waar geen enkele andere inkjet printer tegenop kan. Laat u verbazen door de snelheid en printkwaliteit van de nieuwe Linx 8910 en 8920. Twee krachtige inkjet printers waarmee u iedere codeeruitdaging gemakkelijk kunt aangaan.

Betrouwbaar codeergemak

De Linx inkjet printers zijn voorzien van de laatste technologieën op het gebied van coderen, met uitsluitend hoogwaardige componenten die bijdragen aan de lange levensduur van de machine. Ook zijn deze printers uitvoerig getest in zowel normale als zware omstandigheden, wat zorgt volledige betrouwbaarheid en flexibiliteit (overal inzetbaar).

Gebruiksvriendelijk inkjet coderen

Het grote touchscreen is gemakkelijk te bedienen met pictogrammen en duidelijk afleesbaar. Bovendien staan alle productiegegevens direct in beeld en kan informatie direct worden aangepast. Hierdoor verkleint u de kans op codeerfouten en productieverlies.

Flexibel coderen

U print met deze machines tot maximaal 3 (Linx 8910) of 5 regels (Linx 8920). U kunt zelfs (optioneel) coderen tot maar liefst 20 mm hoog, ideaal voor het coderen op karton. Beide inkjet printer zijn geschikt om zowel op primaire als secundaire verpakkingen te coderen.

Uw voordelen van de Linx 8910

  • Maximaal 3 regels printen
  • High speed printing voor snelle applicaties
  • Dooscoderen met printhoogte tot 20 mm
  • Onderhoud na 18 maanden of 13.000 uur

Uw voordelen van de Linx 8920

Alle opties van de Linx 8910 met als extra:

  • Maximaal 5 regels printen (ook 2D-barcodes)
  • 50 lijninstellingen vooraf instelbaar
  • Onderhoud na 24 maanden of 18.000 uur