Ons nieuwe experience center van meer dan 500m2 is geopend!

Wij zijn erg trots op ons nieuwe experience center. In deze ruimte van meer dan 500 m2 geven wij u graag een volledig beeld van alle mogelijkheden op het gebied van coderen, etiketteren en inspecteren, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor een machine.

Altijd werkende systemen in ons experience center

In ons experience center laten wij u graag het grootste deel van ons aanbod werkend zien. Denkt u hierbij aan onze verschillende Linx kleinkarakter inkjet printers, de meest veelzijdige en snelste in zijn soort met weinig onderhoudskosten. Ook tonen we u onze hoge resolutie dooscodeersystemen waarmee de volledige zijkant van uw omkarton kan worden voorzien van een dynamische bedrukking. Op inspectiegebied vindt u in ons center metaaldetectiesystemen, combi- en gewone checkwegers, X-ray, lekdetectie en vision systemen in verschillende vormen. Daarnaast natuurlijk een grote verscheidenheid aan print en etiketteerlijnen voor rondom, front & back en boven & onder als ook losse etiketteer- en print en etiketteer systemen. Op het gebied van kleuren en desktop printers hebben we zo’n 20 tal verschillende uitvoeringen werkend voor u opgesteld.

Ons uitgebreide experience center is uniek in de markt!

Demo inplannen?

Als totaalleverancier voor coderen, labelen en inspectie geven we u graag een volledig beeld van alle mogelijkheden, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Uw accountmanager ontvangt u graag! Neem contact met ons op voor een afspraak!