Pentoprint overgenomen door De Koningh Coding & Labeling

Op 7 januari 2016 is Pentoprint B.V. te Breda door de rechtbank failliet verklaard. De Koningh Coding & Labeling B.V. heeft met ingang van 13 januari jl. officieel alle activa gekocht van de curator. Daarmee hebben wij alle klant-, order- en machinegegevens officieel overgenomen.

Ook twee medewerkers van Pentoprint hebben de overstap gemaakt naar De Koningh Coding & Labeling. ‘Met Frank van Lochem en Antoine van Delft is veel kennis in huis gehaald. Zij hebben allebei vele jaren bij Pentoprint gewerkt en kennen de machines, toepassingen en klanten. Dat geeft ons de mogelijkheid om direct te schakelen met klanten die eerder samenwerkten met Pentoprint. Ons grote voordeel is dat wij nu beschikken over alle databestanden en historie. Dat stelt ons in staat om iedereen snel en goed te voorzien van de juiste supplies en service.’, geeft Bert-Jan Dijk aan.

Nog meer focus op etiketten en labels

Ieder product of verpakking is anders en om daar het juiste etiket of label voor te selecteren is een specialisme. Daar sluit Bert-Jan Dijk volledig bij aan: ‘Bij De Koningh Coding & Labeling adviseren wij onze klanten dagelijks over de beste etiketoplossingen. Elke productielocatie is anders en ook per branche gelden uiteraard specifieke verschillen. Etiketten kunnen voorbedrukt zijn of voorzien worden van gewenste informatie, zoals: productteksten, barcodes of logistieke informatie. Zodoende is een product of verpakking altijd te traceren in het logistieke proces. Daarbij willen onze klanten onder alle omstandigheden optimaal etiketteren en dat is precies wat wij bieden. Met deze overname kunnen wij nog meer ondernemers laten profiteren van onze kennis.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze overname of onze producten en diensten, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen (+31 (0) 26 741 00 20). Wij laten u graag onze meerwaarde ervaren en staan voor u klaar!