Labels inprinten en aanbrengen op een product of verpakking

Wilt u etiketten voorzien van variabele informatie en aanbrengen op uw product? Bij print & apply worden labels ingeprint en vervolgens aangebracht op een product of verpakking. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van blanco of deels voorbedrukte etiketten. Voorzie een etiket van de gewenste variabele informatie voordat het automatisch op een product wordt aangebracht.

Het afdrukken en toepassen van etiketten zijn ideaal voor hoge resolutie tekst, streepjescodes en afbeeldingen op verschillende ondergronden. Het aanbrengen gebeurt met hoogste precisie en zorgt voor de juiste plaatsing van het etiket op de producten, waardoor u geen applicator nodig heeft. Voor het inprinten van de labels kunnen verscheidene thermal transfer engines geïntegreerd worden van bijvoorbeeld SATO, Avery en vele andere merken.

Aanbrengen etiketten

Het aanbrengen van etiketten kan op verschillende manieren plaatsvinden. Denk hierbij aan afrollen, afblazen of aandrukken. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle maatvoeringen op de meest uiteenlopende producten of verpakkingen aanbrengen. Onze productspecialisten weten precies welke methode van aanbrengen de juiste is voor uw product.

Branches

Onze print & apply machines kunnen verschillende producten en verpakkingen van etiketten voorzien. Het etiket kan ter plaatse bedrukt worden met variabele informatie en is hierdoor geschikt voor gebruik in verschillende branches. Of u nu een etiket op uw verpakking in de AGF, visverwerking of transport en logistiek sector wil plaatsen, voor iedere branche is een oplossing mogelijk. Bespreek de mogelijkheden van print & apply machines voor uw branche met een van onze productspecialisten.

Waarom is print & apply de oplossing voor u?

  • Afdrukken en toepassen van etiketten met één machine
  • Blanco en deels voorbedrukte etiketten aanbrengen
  • Inprinten met verscheidene thermal transfer engines
  • Hoge resolutie tekst, streepjescodes en afbeeldingen op verschillende ondergronden
  • Voor iedere branche een oplossing

Wilt u meer weten over de print & apply techniek? Of heeft u andere vragen over het coderen en etiketteren? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.