amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

 

Labels inprinten en aanbrengen op een product/verpakking

Wilt u etiketten voorzien van variabele informatie en aanbrengen op uw product? Bij print & apply worden labels ingeprint en vervolgens direct aangebracht op een product of verpakking. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van blanco of deels voorbedrukte etiketten. Onze Print & Apply systemen kunnen dit voor u realiseren. Voor iedere toepassing hebben wij een oplossing.

Print & Apply met de hoogste precisie

Het printen en aanbrengen van de etiketten gebeurt met de hoogste precisie en zorgt voor de juiste plaatsing van het etiket op uw producten of verpakkingen, waardoor u geen applicator nodig heeft. Voor het inprinten van de labels kan gebruik gemaakt worden van diverse thermal transfer engines zoals SATO, Avery en vele andere merken.

Aanbrengen van etiketten

Het aanbrengen van etiketten kan op verschillende manieren plaatsvinden. Denk hierbij aan afrollen, afblazen of aandrukken. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle maatvoeringen op de meest uiteenlopende producten of verpakkingen aanbrengen. Onze productspecialisten weten precies welke methode van aanbrengen het beste is voor uw product.

In iedere branche Print & Apply

Onze print & apply machines kunnen verschillende producten en verpakkingen van etiketten voorzien. Het etiket kan ter plaatse bedrukt worden met variabele informatie en is hierdoor geschikt voor gebruik in verschillende branches. Of u nu een etiket op uw verpakking in de AGF, visverwerking of transport en logistiek sector wil plaatsen. In iedere branche is een oplossing mogelijk.

Waarom is print & apply de oplossing voor u?

  • Inprinten en aanbrengen van etiketten met één machine
  • Blanco en deels voorbedrukte etiketten aanbrengen
  • Inprinten met verschillende thermal transfer engines
  • Voor iedere branche een oplossing

Wilt u meer weten over de print & apply techniek? Of heeft u andere vragen over het coderen en etiketteren? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

pornonlinefree.net