Veiligheid in service staat voorop

Juist in deze tijden maken wij ook het verschil. Wij staan als vanouds met onze dienstverlening voor u klaar! Vanzelfsprekend met inachtneming van de door u, het RIVM en onze gestelde veiligheidsmaatregelen.

Professionele beschermingsmiddelen

Onze service engineers zijn voorzien van mondkapjes, handschoenen en veiligheidsbrillen. Met deze beschermingsmiddelen kunnen zij preventief onderhoud, reparaties en installaties bij u op locatie uitvoeren. Hierbij staat de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers en onze collega’s altijd voorop. Vandaar dat onze service engineers uitgebreide veiligheidsprotocollen hanteren en alle (hygiëne)maatregelen nauwkeurig opvolgen.

Service op locatie? Juist nu!

De intelligente lockdown biedt sommige bedrijven juist nu de kans voor service of installaties van codeer- en etiketteermachines. Als het nu rustiger is op de werkvloer qua personeel en productie, schakel dan onze service engineers in voor preventief onderhoud en installaties. Zo blijven uw systemen optimaal werken en loopt uw productieplanning geen onnodige vertraging op. U bepaalt namelijk zelf het exacte tijdstip voor een volledige controle van uw machine(s). Vanzelfsprekend met inachtneming van de door u, het RIVM en onze gestelde veiligheidsmaatregelen.

Neem contact op met onze helpdesk voor het inplannen van onze service engineers.